Keittiökello kasarista

29 kesäkuuta, 2022

Tuntuuko sinusta, että keittiötä olisi aika piristää jollakin uudella? Uusvanha keittiökello vanhasta kattilasta tai kakkuvuoasta antaa mukavan yksityiskohdan keittiöllesi.

Lue koko teksti

Farkkukassi köysikahvoilla

22 kesäkuuta, 2022

Rantakassi, joka ommellaan farkkukankaasta ja jonka kahvat valmistetaan köydestä, sopii hienosti kesän rantaretkille.

Lue koko teksti

Jätkänsakkia kesän pikkukivillä

15 kesäkuuta, 2022

Sileät kivet kesän rannoilta tarttuvat aina mukaan muistoiksi. Hieman väriä ja saat niistä jätkänsakkiin pelinappulat laiskoille kesäpäiville.

Lue koko teksti

Juhlasalko kesän juhliin

08 kesäkuuta, 2022

Nikkaroi juhlasalko puutarhapöydälle, jonka pohjalevylle voit laittaa tarjoiltavaksi erilaisia makupaloja ja juomia. Juhannusjuhliin – mutta myös muille kesän juhlille!

Lue koko teksti

Avainkotelo punotulla nahkahihnalla

01 kesäkuuta, 2022

Avainkotelo auttaa pitämään avaimet järjestyksessä – käytännöllinen ja hieno! Sitä paitsi on se hauska projekti nahkatöistä pitävälle.

Lue koko teksti

Punottu oceanmatto kesäpoydälle

25 toukokuuta, 2022

Klassinen oceanmatto pienemmässä mittakaavassa käy hyvin pannunalusena kesäpöytään.

Lue koko teksti

Juhlapäivien kunniaksi!

18 toukokuuta, 2022

Alkukesä on täynnä juhlallisuuksia. Juhlimme äitejä, koulun päättäjäisiä ja ylioppilaita jo ennen juhannusta! Juhlapöydän kruunaa hienot paikkakortit, joissa pohjana sininen meri ja lippu korkealla. Tässä olemme käyttäneet ruotsin lipun värejä mutta voit käyttää haluamasi nauhaa sopimaan juhlapäivääsi.

Lue koko teksti

Hääpari hääkakkuun

11 toukokuuta, 2022

Suunnitteletko kesähäitä? Silloin sinulla on riittämiin tekemistä. Mutta ne ovat ne pienet yksityiskohdat, jotka ratkaisevat! Kuten käsinmaalattu hääpari kakun kukkuralle.

Lue koko teksti

Kranssi äidille

04 toukokuuta, 2022

Maailman paras äiti. Ajattele miten monta äitiä maailmassa onkaan! Nyt on taas aika äitien juhlintaan. Kakulla, kukilla ja lahjoilla…Ja itse tehdyllä kranssilla messinkilangasta.

Lue koko teksti

Taivutettavat puulistat – nopea tapa uudistaa vanhat huonekalut

27 huhtikuuta, 2022

Taivutettavilla puukoristeilla voit antaa vanhoille ja kuluneille kirpparihuonekaluille kunnollisen muodonmuutoksen. Näillä koristeilla saat nopeasti ja helposti uudistettua mitä tahansa!

Lue koko teksti

Ruukkuja punotuista pajunoksista

20 huhtikuuta, 2022

Punotut ruukut puutarhasta kerätyillä oksilla on kiva tapa tuoda luonto lähemmäksi. Kun kerran olet siivoamassa puutarhaasi kesää varten, on hyvä saada oksat käyttöön. Käytä oksia punomiseen ennen kuin niihin on ehtinyt kasvaa lehteä.

Lue koko teksti

Kanityyny lastenhuoneeseen

13 huhtikuuta, 2022

Tyynyt vai pehmolelu? Tai molemmat yhdessä! Tyynystä kaninkorvilla, suljetuilla silmillä ja nenällä saat mukavan kaverin lastenhuoneeseen.

Lue koko teksti

Linnunpesä oksien keskellä

06 huhtikuuta, 2022

Keväällä poimimme mielellään ensimmäiset kevätkukat. Joten miksi ei tuoda koko puuta - lintujen pesiä ja kaikkea? Anna luonnon inspiroida sinua pääsiäisen kauneimpiin koristeisiin.

Lue koko teksti

Quillingmunia mielikuvituksellisilla ja epämääräisillä kuvioilla

30 maaliskuuta, 2022

Paperimunat quillingtekniikalla ovat hienoja koristeita pääsiäisoksille. Vain muutamalla paperisuikaleella ja liimalla voit luoda kauniita ja yksityiskohtaisia munia tällä vanhalla tekniikalla.

Lue koko teksti

Huovutetut pääsiäisjänikset

23 maaliskuuta, 2022

Villaiset pikku jänikset ovat hyppineet pääsiäisperinteeseemme Saksasta. Legendan mukaan jänikset munivat pääsiäismunat. Nämä jänikset huovutat helposti styreenimunan päälle.

Lue koko teksti

Vaihda pääsiäismuna – täytettyyn porkkanaan

16 maaliskuuta, 2022

Pääsiäisen kohokohtaa, makeisilla täytettyjen pääsiäismunien etsintäperinnettä ei ehkä haluta vaihtaa pois, mutta itse muna voi saada ihan uuden muodon – porkkanan!

Lue koko teksti

Nimikyltit ilmakuivuvasta savesta

09 maaliskuuta, 2022

Nimikyltit terrakotan värisestä savesta ovat yhtä koristeellisia kuin käytännöllisiäkin. Leimaa kevätsipulien latinankieliset nimet – tai terveiset tuliaisina mukaan otettuun kasviin.

Lue koko teksti

Kantolaukku polttopuille

05 tammikuuta, 2022

Nyt käy polttopuiden hakeminen tulisijallesi kätevästi tällä kantolaukulla. Ja teet sen tyylikkäästi! Laukku ommellaan kestävästä pellavakankaasta, joka on vahvistettu nahkahihnoilla.

Lue koko teksti

Uusia lampunvarjostimia vanhoista tapettijäämistä

16 syyskuuta, 2020

Uusilla lampunvarjostimilla saat helposti uusittua sisustustasi, samalla tavalla, kun vaihdat tyynyjä tai verhoja. Jäljelle jääneistä tapetinpaloista tai kangastilkuista saat varjostimille uutta elämää.

Lue koko teksti

Synttärijuna pienille juhlijoille

30 lokakuuta, 2019

Paljon onnea vaan! Paljon onnea… Satavuotissynttäreille on vielä aikaa, mutta päivänsankarit, jotka täyttävät yksinumeroisella vuodella, arvostavat yleensä synttäreitä värikkäällä synttärijunalla kynttilöiden kanssa. Vaikka paketit ja kakku ehkä viekin enimmän huomion…

Lue koko teksti

Paperirullateline betonista ja tammipuusta

14 elokuuta, 2019

Teline talouspaperirullalle betonista, tammesta ja nahasta tekee arkipäiväisestä talouspaperista pöydälle hieman juhlallisemman.

Lue koko teksti

Esiliina nahasta

11 toukokuuta, 2016

Esiliina kauniista, luonnonvärisestä nahasta on ajaton ja tyylikäs joka kotiin. Nyt voit valmistaa sellaisen itse! Vaikka et olisikaan kokenut nahan ompelija, ei se ole vaikemapaa kuin kukkaron omepeleminen. Tämä kasviparkittu vuohennahka tulee tummumaan, saamaan tahroja ja kauniin patinan ajan kuluessa. Jos tämä vaalea nahka ei ole mieleesi, voit käyttää jotakin toista nahkaa jonka rasvaat ja hoidat kestämään tahroja ja pysymään tasaisesti värisävyssään.

Lue koko teksti

Loistava idea vanhoille kahvikupeille

09 maaliskuuta, 2016

Vanhan ajan kahvikuppeja ei enää käytetä entiseen tapaan. Monet meistä haluavat isommat mukit kahvillemme, ja vanhemmat kahvikupit jäävät kaappiin käyttämättöminä. Joka on oikeastaan aika harmi, koska ne ovat monesti tosi kauniita. Mutta, niitä voidaan käyttää muuhun tarkoitukseen. Vanhat kahvikupit ovat täydellisiä kynttilöiden valmistamiseen. Nämä yksittäiset kahvikupit ostettiin kirpparilta tosi halvalla, lisäksi tarvitaan vielä kynttilämassaa ja sydänlankaa, jos sinulla ei ole tallessa kynttilöiden jäämiä, jotka voidaan sulattaa. Näin pääsiäisen alla tuntuu kivalta saada hieman väriloistetta pöydälle, joten tässä olemme värjänneet kynttilämassan eri väreillä.

Lue koko teksti

Nopeat harakanvarpaat pääsiäispöytään

01 huhtikuuta, 2015

Joskus ei vain ole aikaa. Siivota, käydä kaupassa, laittaa ruokaa. Askarrella. Suuret suunnitelmat pääsiäiskoristelulle, ja yhtäkkiä pääsiäinen onkin jo ovella. Nämä ovat nopeita harakanvarpaita (tai ehkä ne ovatkin tipunjalkoja, vai mitä luulet?). Ne taivutellaan metallilangasta puolessa tunnissa. Pieni munanmuotoinen kortti nimellä, tai pienellä ”Hyvää pääsiäistä” tervehdyksellä pysyy kiinni tässä pienessä jalkatelineessä. Korttia pitävästä renkaasta tulee samalla pieni ”keltuainen” tälle munanmuotoiselle kortille, joka voidaan värittää oman mielen mukaan.

Lue koko teksti

Trustpilot