Metsän veistokset

26 kesäkuuta, 2024

Siinä missä jotkut näkevät roskia, toiset näkevät veistoksia! Vanhat harmaantuneet oksat metsässä voivat olla kauniin veistoksellisia koukeroisuudessaan ja patinassaan.

Aivan kuten etsimme mielellämme harmaantunutta ajopuuta kesän rantakävelyillä, voimme tehdä löytöjä metsäretkillä. Vanha, käyrä ja harmaantunut oksa voi muuttua kauniiksi veistokseksi kotona, ehkä hienoksi muistoksi loman vaellukselta?

Kuivia oksia voi kerätä mukaan metsästä ilman huonoa omatuntoa.

Japanilaisella käsisahalla on helppo sahata siistejä leikkuupintoja ilman teräviä reunoja ja tikkuja.

Sahasimme pienen joukon oksia metsäasetelmaa varten. Sahaa oksat niin, että ne voivat seistä tukevasti pöydällä, mutta mielellään eri korkeuksilla.

Poraa reikä kynttiläholkille. Kynttiläjalkaporasarjassa on kolme vakiokokoa kynttilöille - tavalliset kruunukynttilät, pienemmät joulukuusenkynttilät ja klassiset tuikkukynttilät. Voit käyttää samaa kokoa tai vaihdella sen mukaan, kuinka haluat asetelmasi näyttävän.

Muista kuitenkin, että elävät kynttilät ja puu eivät ole koskaan turvallinen yhdistelmä, edes metallisten kynttiläholkkien kanssa! Kynttilöitä ei saa koskaan jättää palamaan ilman valvontaa! Valitse mieluummin led-kynttilät, tai ole erityisen varovainen silloin, kun haluat sytyttää kynttilät.Trustpilot