Köynnös perhosilla ja sudenkorennoilla

17 elokuuta, 2022

Lepattavat perhoset ja surraavat sudenkorennot kuuluvat kesään. Anna niiden lentää köynnöstä myöten kesäpöydän yllä.

Samalla ”pyykkinaruperiaatteella” askarrellaan loppukesän juhlallisin köynnös. Vastapestyjen pyyhkeiden sijaan, ripustat narulle perhosia ja sudenkorentoja.

Me käytimme paksua akvarellipaperia, joka pitää muotonsa eikä kupruile kuin ohuempi paperi tahtoo tehdä.

Voit tietenkin leikata nämä lentävät hahmot vapaalla kädelläkin, mutta voi olla hieman yksinkertaisempaa käyttää sopivaa sabloonaa. Ohut kullanvärinen poscakynä sopii tähän hyvin. Piirrä ääriviivat sabloonan mukaan tai väritä kaikki osat. Leikkaa irti pienillä terävillä saksilla.

Kun ilta pimenee ja ehkä haluat sytyttää muutaman kynttilän, voi olla hienoa, että hyönteiset on koristeltu kimalteella. Kultakimalteinen embossausjauhe perhosen siivillä tai sudenkorentojen vartalolla antaa kivaa tunnelmaa.

Käytä embossaukseen tarkoitettua kynää ja piirrä koristeltavaan paikkaan. Kynä on läpikuultava mutta embossausjauhe tarttuu siihen hyvin. Lämmitä embossauspuhaltimella niin jauhe sulaa pintaan kiinni.

Taivuta hyönteisten siipiä niin että saat niihin kolmiulotteisen vaikutelman. Kiinnitä ne narulle pyykkipoikien avulla ja ripusta valmis köynnös haluamaasi paikkaan.


Trustpilot