Korjaa & säilytä

Mitä sinulla on korjattavana? Onko jokin mennyt rikki? Melkein kaikki voidaan korjata, ja meiltä löytyy liimaa monelle eri materiaalille. Tuotealueelta Korjaa & säilytä löydät runsaasti tuotteita, jaostosta huonekaluhoito löydät hyviä tuotteita huonekaluillesi sekä koko kunnostamiseen ja pienempiin töihin. Todellisen ongelmien poistajan löydät tuotteesta ringremover joka helposti ja nopeasti poistaa rumat keltaiset renkaat veden ja lämmön jättäminä.

Silotetta ja täytettä, öljyä ja vahaa, saksia ja muita käytännöllisiä työkaluja kuuluvat tähän tuoteryhmään.

Bullet journal on analoginen systeemi tässä digitaalisessa maailmassamme. Se auttaa tulevaisuuden suunnittelussa, vanhojen tapahtumien arkivoinnissa sekä auttaa pitämään muistiinpanosi ja listasi järjestyksessä. Kun kerran olet alkanut luomaan omaa kreatiivista Bullet Journalia, lupaamme sinulle – että olet kiinni loppu elämäsi. Kaikki mitä tarvitset on lehtiö ja hyvä kynä, mutta hieman tarroja, värikyniä ja sabloonoita tekevät siitä vielä hauskempaa.

Kotikonttori tarvitsee materiaalia säilyttämiseen, lehtiöitä ja kyniä. Laminointilaitteen avulla suojaat valokuviasi, tulostuksia ja tärkeitä dokumentteja. Leikkuulaite joka antaa täydellisen leikkauksen paperille, valokuville ja tulostuksille on tarpeellinen jokaiselle. Kaikki mitä tarvitset löydät Slöjd-Detaljerilta.


Trustpilot