Hääpari hääkakkuun

11 toukokuuta, 2022

Suunnitteletko kesähäitä? Silloin sinulla on riittämiin tekemistä. Mutta ne ovat ne pienet yksityiskohdat, jotka ratkaisevat! Kuten käsinmaalattu hääpari kakun kukkuralle.

Perinteinen, värikäs, klassikko vai humoristinen? Teitä on monia häiden suunnittelussa, mutta kaikki ne pienet yksityiskohdat ovat kuitenkin niitä, jotka antavat kultareunuksen onnistumiseen.

Persoonallinen käsinmaalattu puinen hääpari hääkakulle on erittäin henkilökohtainen yksityiskohta, jota takuulla ei ole toista.

Käytä valmiiksi sorvattuja puuhahmoja pyökkipuusta klassisessa profiilissa. Hahmoittele näille lyijykynän avulla hiukset, silmät, ehkä silmälasit, mekko ja puku. Pyyhi pois ja piirrä uudelleen, kunnes olet tyytyväinen.

Pienten yksityiskohtien ja kuvioiden maalaaminen puulle voi olla aika tarkkaa vaativaa työtä, kun käytetään sivellintä ja väriä. Näiden sijaan käytimme Poscakyniä. Näillä on erittäin hyvä peittävyys, ovat pysyviä eivätkä valu. Kynät löytyvät monessa eri värissä ja kärkileveyksissä. Myös kultana ja hopeana.

Täytä kuviot ja ääriviivat Poscakynällä.

Hääparin ”yhteen kehystämiseen” sopii hienosti pieni sydän. Ja sekä sydämen että hääparin pitämiseen paikoillaan, kiinnitetään sydän pyykyltille koivusta.

Aloita taivuttamalla sopivan kokoinen sydän messinkilangasta. Me käytimme 1,5 mm paksua lankaa mutta voit käyttää myös paksumpaa lankaa, jos haluat.

Poraa puukylttiin reiät hieman vinoon mutta älä poraa kokonaan kyltin läpi. Tarvittaessa metallilanka voidaan vielä liimata reikiin pikaliimalla.

Aseta hääpari kyltille. Voit tarvittaessa liimata ne kiinni ja asetat koko koristeen kakkusi päälle, kun aika suurelle päivällesi koittaa.


Trustpilot