Maksuehdot Klarna, yksityishenkilöt ja yritykset

Tarjoamme yhdessä Klarna Bank AB:n (publ) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi)  kanssa seuraavat maksutavat, joissa maksu suoritetaan suoraan Klarnalle. Koskee yksityishenkilöitä ja yrityksiä, joilla on sama toimitus- ja laskutusosoite.

Lasku: maksuaika on 30 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.

Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/100 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).

Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.

Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.

Verkkopankkimaksu: maksa seuraavien verkkopankkien kautta Aktia, Danske Bank, Nordea, OP tai S-Pankki.

Korttimaksu: Maksa Visa, MasterCard ja American express pankki- tai luottokortilla. 

Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.

Yritykset valitsevat kassalla asiakkaan ”Yritys". Tällöin ei voida käyttää poikkeavaa laskutusosoitetta. Jos yritykselläsi on eri toimitus ja laskutusosoite ette voi maksaa Klarnan kautta, valitkaa siinä tapauksessa asiakas koulu/laitos/yhdistys. Lue lisää maksuvaihtoehdoista täältä.

Löydät lisätietoja Klarnasta täältä ja lue heidän palveluehdot täältä. Jotta voisimme tarjota joukon erilaisia maksutapoja, on meidän jaettava henkilö-, yhteys- ja tilaustietosi kyseisen maksupalvelun toimittajan kanssa. Suosittelemme, että luet tietosuojakäytäntömme.

Näiden tietojen käyttöä säännellään sovellettavan tietosuojalain ja Klarnan tietosuojakäytännön mukaisesti.

Löydät Klarnan-asiakaspalvelun täältä. Voit kääntyä tänne, jos sinulla on kysyttävää Klarna-laskusta.

Näin Klarna toimii:

Osta nyt – maksa myöhemmin.

Näitä ehtoja sovelletaan sinun ja Slöjd-Detaljerin välillä, josta ostat tuotteita, kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin.

Kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa eräpäivänä, joka on 30 päivää tuotteiden lähettämisestä. Slöjd-Detaljer siirtää saatavat Klarna Bank AB:lle (“Klarna”). Klarna lähettää sinulle sähköpostitse maksuohjeet ostoksen maksamiseksi suoraan Klarnalle. Yhteystiedot ja muuta tietoa Klarnasta löydät sivulta klarna.fi.

Maksa vasta kun olet vastaanottanut tilauksesi.

Klarna tarjoaa kuluttajille Ostajan suojan, joka tarkoittaa muun muassa sitä, että sinun kuluttajana ei tarvitse maksaa tilaamistasi tuotteista ennen kuin olet vastaanottanut ne ja Klarna auttaa sinua ostoon liittyvissä ongelmissa. Lisätietoja ja ohjeita löytyy täältä.

Kaikkiin tuotteisiin ja niiden ominaisuuksiin tai toimintaan liittyviin kysymyksiin vastaa Slöjd-Detaljer, yhteystiedot löydät täältä.

Maksut

Veloitamme sinulta laskutusmaksun 0 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa 5,00 €:n muistutusmaksun sekä viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia. 

 

Luottotarkistus ja henkilötietojen käsittely Klarnalla  

Jos valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, Klarna arvioi luottokelpoisuutesi. Klarna käsittelee henkilötietojasi täyttääkseen velvollisuutensa sekä tätä sopimusta että muita tarkoituksia koskien, jotka on mainittu Tietosuojaselosteessamme. Tietosuojaseloste on luettavissa täällä sekä verkkosivuillamme, ja käyttämällä Klarnan palveluja vahvistat, että olet lukenut selosteen. Käsittelemme henkilötietojasi esimerkiksi tunnistaaksemme ja analysoidaksemme asiakkuutesi, suorittaaksemme luottoarvioinnin, markkinoidaksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme. Saatamme myös siirtää tietojasi valituille osapuolille (kuten luottotietotoimistoille), jotka sijaitsevat mahdollisesti EU:n/EAA:n ulkopuolella. Tietosuojaselosteessamme on lisätietoa tietojen jakamisesta, oikeuksistasi omiin tietoihisi, kuinka saat meihin yhteyden kysymyksissäsi tai teet valituksen viranomaisille.

Lataa ehdot.

Sinulle joka tilaat koulu/laitos/yhdistys asikkaana

Kun ostoksesi tehdään koulun, kunnallisen tai valtion laitoksen, yhdistyksen tai yrityksen puolesta, jolla on eri laskuosoite, ja / tai kun käytetään sähköisen laskutuksen toimintoa, maksua ei voi suorittaa Klarna Bank AB:llä. Näissä tapauksissa Slöjd-Detaljer vastaa laskun käsittelystä. Ehdot löytyvät täältä.

Muut myyntiehdot kuten hinnat, toimitukset, palautukset, reklamaatiot jne. löydät täältä.


Trustpilot