Meistä

Sydämellisesti tervetuloa Slöjd-Detaljerille

"Anna luomisesta tulla osa elämääsi"

 

Kiinnostus käsitöistä on suurin koskaan. Nikkaroimme, neulomme ja askartelemme enemmän kuin koskaan ennen, myös unohdettu muoti ja retrotunne kokee renessanssin aikaa.

Meille täällä Slöjd-Detaljerilla sopii tämä täydellisesti, koska kreatiivisuus ja oma luominen on lähellä sydäntämme. Teemme kaikkemme jotta voisimme välittää filosofiaa siitä, että ihminen tarvitsee kreatiivisuutta hyvän ja onnellisen elämän elämiseen ja hyvinvointiin sielullisesti.

Liikeidea

Liikeideamme on myydä käyttömateriaalia ja työkaluja askarteluun, käsitöihin ja opetukseen.

Tuotteistomme – joka koostuu n. 10.000 tuotteesta – tulee olla niin kattava kuin mahdollista koulun kreatiivisiin aineisiin, askarteluun ja ammattilaiskäsityöläisille sekä sinulle joka askartelet koska se on niin fantastisen hauskaa. Tavoitteenamme on myös pystyä olemaan ympäristötietoisia, myös silloin kun valitsemme tuotteitamme ja kun laadimme työrutiinejamme.

Arvomme

  • Luovuus

  • Sitoumus

  • Kestävä kehitys

  • Asiakaskeskeisyys

  • Tietoisuus

Arvomme ovat liiketoiminnan kulmakiviä ja heijastavat sitä, mitä pidämme tärkeänä. Ne ohjaavat meitä jokapäiväisessä elämässämme kaikessa siinä, kuinka huolehdimme asiakkaistamme ja planeetastamme aina päätöksentekoon saakka.

Korkeat vaatimukset

Slöjd-Detaljerilla on toimittajia ympäri maailmaa. Tämä siksi että voisimme antaa asiakkaillemme parhaimman mahdollisen yhdistelmän laatua, hintaa ja palvelua. Meille on tärkeää ottaa vastuuta mutta myös on tärkeää että toimittajamme ottavat vastuunsa ja seuraavat voimassa olevia lakeja ja sääntöjä. Vaadimme toimittajiltamme että he seuraavat meidän Code of conducts. Toimittajiemme kanssa kirjoitamme sopimuksen joka sisältää seuraavat normit:

-Lakien ja sääntöjen seuraaminen
-Terveys/turvallisuus
-Työympäristö
-Ympäristö
-Kemikaalit
-Vähimmäispalkat
-Työajat
-Kielto lapsitövoimalle
-Yhdistysvapaus

Toivomme että viihdyt sekä yrityksemme että tuotteidemme parissa. Otamme mielellämme vastaan sekä ruusuja että risuja. Kaipaatko jotakin tuotetta tai haluatko tietää lisää yrityksestämme tai tuotteistamme, olemme täällä sinua varten. Tervetuloa!

Spara

Spara


Trustpilot