Meillä töissä

Työntekijämme ovat suurin voimavaramme ja menestyksemme takana

Kaikki henkilökunnassamme ovat hyviä omassa työssään ja auttavat tekemään luomisesta osan elämää. Heillä on vahva tunne siitä, kuinka tärkeää on pystyä käyttämään omaa luovuuttaan. Yhdessä haluamme inspiroida ja vaikuttaa aktiiviseen luovaan elämään keskittyen omaan luomiseemme. Arvomme ovat liiketoiminnan kulmakiviä ja heijastavat sitä, mitä pidämme tärkeänä. Ne ohjaavat meitä jokapäiväisessä elämässämme kaikessa, aina siitä, kuinka huolehdimme asiakkaistamme ja planeetastamme päätöksentekoon.

  • Kreativiteetti
  • Sitoutuminen
  • Kestävyys
  • Asiakaskohtaisuus
  • Tieto

Liikeideanamme on tarjota laaja valikoima tuotteita ja ideoita omaan luomiseen kilpailukykyiseen hintaan etämyynnissä ja myymälöissä. Laajan tietämyksemme ja vuosien kokemuksemme avulla voimme innostaa ja tukea asiakkaitamme heidän luovassa prosessissaan. Teemme jatkuvaa uudistumista ja suurta sitoutumista ympäristöön. Asiakkaitamme löytyy kaikenlaisilta aloilta ja kaikissa ikäluokissa. Keskitymme myyntiin Pohjoismaissa, mutta myymme koko Eurooppaan.

 

Ilmoittajansuojelulakitoiminto

Ilmoittajansuojelulakitoimintoamme voivat käyttää työntekijät ja entiset työntekijät, työnhakijat ja tavarantoimittajat jne. Sitä tulee käyttää ilmoittamaan väärinkäytöksistä, jotka aiheuttavat vakavia riskejä tai haittaa ihmisille, ympäristölle sekä epäiltäessä taloudellisia väärinkäytöksiä tai korruptiota. Tarkoituksena on varoittaa johtoa mahdollisesti laittomasta tai epäeettisestä toiminnasta. Riita-asiat ja valitukset käsitellään erikseen, eikä niitä tule raportoida täällä.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara


Trustpilot