Enkelivahti lasin reunalla

16 marraskuuta, 2022

Joskus ehkä toivoisit että olkapäälläsi istuisi enkeli? Tai miksi ei lasin reunalla? Kun on aika vuoden ensimmäiselle glögille, ottavat enkelit paikkansa lasin reunalta.

Pieni enkeli, joka vahtii lasia glögikarkeloissa ja samalla pitää järjestystä vieraiden laseissa pienillä nimilapuilla. Vanhan ajan pyykkipojasta ja taivutetusta kuparilangasta saat askartelua glögijuhlan hienoimman yksityiskohdan.

Entisajan mallisissa pyykkipojissa on pieni sorvattu pää ja kaula. Pidä kuparilankaa kaulan kohdalla kiinni ja vie se aukon läpi toiselle puolelle. Kierrä kaulan ympärille muutama kierros niin saat lankojen päät kiinni.

Nyt voit jatkaa siipien muotoilulla. Muotoile ensin yksi siipi, kierrä lopuksi kierros lankaa kaulan ympärille kun olet tyytyväinen.

Muotoile toinen siipi, kierrä kierros kaulan ympärille ja leikkaa lanka jättämällä n. 10 cm lankaa jäljelle.

Muotoile jäljellä oleva langanpää sädekehäksi enkelin pään ylle. Tässä on hyvä käyttää apuna pyöröpihtejä niin saat sädekehälle pyöreämmän muodon.

Kiinnitä enkelit glögilasin reunaan tai katetun pöydän laseihin kiinni. Jos haluat, voit vielä kiinnittää enkeleihin nimikortit.


Trustpilot