Jätkänsakkia kesän pikkukivillä

15 kesäkuuta, 2022

Sileät kivet kesän rannoilta tarttuvat aina mukaan muistoiksi. Hieman väriä ja saat niistä jätkänsakkiin pelinappulat laiskoille kesäpäiville.

Jos vielä ompelet pussin, jossa kivet voidaan säilyttää, toimii se samalla pelilautana jätkänsakille. Ompele pussi, jonka yläreunassa on kanava ja jätä aukko kanavan päihin. Pujota kanavaan kaksi satiininyöriä molemmista aukoista. Solmi päät kiinni. Näillä on helppo sulkea pussi vetämällä molemmista päistä yhtä aikaa. Satiininyöri liukuu helposti kangasta vasten ja sopii hyvin tähän tarkoitukseen.

Poscakynät ovat erinomaisia kivien koristelemiseen. Värit peittävät todella hyvin eivätkä valu pinnalta. Niitä on myös helppo pitää mukana, kuten vaikka rannalle.

Koristele kolme kiveä samalla kuviolla, esim. sitruunanpuolikkailla, vesimeloneilla, mansikoilla, leppäkertuilla, meritähdillä…Anna mielikuvituksesi lentää.

Käytä kynää, joka on pysyvä kankaalla ja piirrä pelikenttä. Vedä viivat vapaalla kädellä, anna värin kuivua ja kiinnitä vielä takapuolelta silitysraudalla ohjeen mukaan. Nyt pussi voidaan myös pestä tarvittaessa ja helppo kuljettaa mukana rantakassissa kesän retkille.Trustpilot