Paikkakorttipitimet hääjuhliin

05 kesäkuuta, 2024

Joskus pienet yksityiskohdat tekevät sen. Pienet paikkakorttipidikkeet morsiamen ja sulhasen paikoilla ovat se pieni lisäyksityiskohta, joka nostaa tämän kesän häiden yleisilmettä!

Yksinkertaiset sorvatut puuhahmot sopivat täydellisesti paikkakorttipitimiksi. Sinun tarvitsee vain sahata puuhahmon päähän ura korttia varten ja maalata ne sitten pieniksi ihmisiksi.

Helpointa on käyttää japanilaista käsisahaa, joka sahaa suoria hienoja uria ilman että jää runsaasti tikkuja. Pyökkipuu on melko kovaa, mutta hyvällä sahalla se toimii hyvin. Sahaa tarpeeksi syvälle, jotta pieni paikkakortti istuu tukevasti sahatussa urassa.

Tämän jälkeen seuraa hahmojen maalaaminen ja piirtäminen Posca-kynillä. Jos sinulla on aikaa ja näppäryyttä tehdä paikkakorttipidikkeet kaikille vieraille, voi olla erittäin mukavaa maalata ne kullan värisiksi ja tehdä morsiamen ja sulhasen hahmoista pikku ihmisiä. Jokainen, joka tykkää piirtää tyyliteltynä, voi tehdä jokaiselle vieraalle yksilölliset tyylitellyt pienet ihmishahmot, mutta tämä vaatii tietysti sekä aikaa, kärsivällisyyttä että tiettyä lahjakkuutta. Tämän kaltaisen yksinkertaisen tyylitellyn morsiamen ja sulhasen voi maalata kuka tahansa!

Piirsimme morsiamen valkoisella mekolla ja sydämellä etupuolelle, josta tulee samalla mekon pääntie ja käsivarret. Sulhaselle annettiin yksinkertainen musta puku ja rusetti.

Pieni tyllipala, jonka kiinnität samaan paikkaan morsiamen sijoituskortin kanssa, voi toimia morsiamen huntuna.

Itse paikkakortit leikataan akvarellipaperista, siitä on hieno taittaa ja leikata veitsellä niin, että reunat muuttuvat hieman epätasaisiksi ja rispaantuneiksi.

Itse tekstiin olemme käyttäneet fineliner- ja sivellinkyniä.

Nyt pöydän kattaukseen hääjuhlaa odottamaan!Trustpilot