Lapset & nuoret

Tähän osioon olemme kerännyt materiaalit joista lapset pitävät. Jotta sinä vanhempana voit tuntea itsesi turvalliseksi, Muista, että alle 3-vuotiaille lapsille tarkoitettujen lelujen koon ja muodon on oltava mukautettu. Pyöreät esineet, joiden halkaisija on <44,5 ja ei pyöreät <38,1 mm pidetään erittäin vaarallisina

Auta lastasi löytämään luontainen luovuutensa, olemaan rohkea ja uskaltamaan tehdä uusia asioita. Kannusta lastasi uskomaan ideoihinsa ja kokeilemaan niitä, epäonnistumaan ja yrittämään uudelleen. Anna luovan prosessin ottaa aikaa, lapset kiinnostuvat helposti luomisesta.

Jotta tuotteet olisi helppo valita, on meillä useita eri sarjoja, joissa on tietty määrä tuotteita, ja joissakin tapauksissa myös ohjeita niin että pääsette alkuun. Älä anna itsesi ja lapsesi seurata ohjeita, vaan käytä niitä apuna päästäksesi alkuun. Lisätkää sitten omalla mielikuvituksella!

Väri, savi, kynät, helmet ja muut askartelutarvikkeet ihanassa sekasotkussa. Myönnä mielikuvituksesi ja luovuutesi, katso lapsiasi ja herätä lapsi sisälläsi – on fantastisen hauskaa luoda omin käsin.


Trustpilot