Paperit & pahvit

Paperi on erittäin käytännöllinen materiaali, jota on monessa eri laadussa ja muodossa. Se käy hyvin yksinkertaisiin askartelutöihin lasten kanssa, origamin taitteluun, kutsu-, joulu- tai onnittelukorttien valmistukseen. Tästä osiosta löydät kaikenlaiset paperit, leimasimet, leimasintyynyt, embossausjauheet. Jos olet innostunut skräppääjä löytyy täältä leimasintyynyjä, embossausjauhetta, lävistyslaite, lävistimiä ja muita työkaluja joita voit tarvita.

Joulun lähestyessä ja kun olet löytänyt juuri sen oikean lahjan, haluat varmaankin että myös paketti on erittäin kaunis. Lahjapapereilla, koristeellisilla nyöreillä, nauhalla ja koristeilla luot helposti kauniita ja hauskoja lahjapaketteja.

Erittäin juhlalliset juhlat voit järjestää kauniiden juhlakoristeiden avulla suurien pompompallojen, paperikukkien, lippujen ja pöytäkoristeiden muodossa. Transferiarkeilla, jotka tarttuvat useimmille pinnoille, voit koristella niin kortit kuin kynttilät ja puuesineet. Inspiraatiofilmit ja askelaskeleelta ohjeet löytyvät Inspiraatio sivuilta.

Kreativiteetti on keksimistä, kokeilua, kasvua, riskien ottamista, sääntöjen rikkomista, virheiden tekemistä mutta ennen kaikkea erittäin hauskaa!


Trustpilot