Piirrä & Maalaa

Värejä eri muodoissa kuten kyniä, nestemäistä väriä ja suihkevärejä, irtonaisia paperiarkkeja ja lehtiöitä yksinkertaisempaan piirtämiseen ja ammattimaisempiin taideteoksiin – kaikkea hauskaan luomiseen paperilla, kynillä ja väreillä löydät meiltä Slöjd-detaljerilta

Tuotealueelta piirrä & maalaa löydät kaiken tarvittavan materiaalin kun haluat luoda jotakin yksinkertaista ja luovaa. Jos et vielä ole kokeillut aikuisten mindfulness väritys- ja raaputuskirjoja, voimme suositella niitä sinulle joka haluat hemmotella itseäsi rauhallisella ja rentouttavalla hetkellä. Näille kirjoille tarvitset lisäksi kauniita värikkäitä kyniä joita löydät tästä jaostosta.

Tuotealue taiteilijantarvikkeet kattaa ison vaikoiman materiaaleja sinulle joka olet vielä aloittelija ja maalaat koska se on fantastisen hauskaa tai sinulle joka käytät luovaa osaamistasi ammattimaiseen luomiseen eri tekniikoilla. Luomuksesi viehättävyys jää katsojan arvioitavaksi mutta itse luominen sinänsä on fantastisen hauskaa ja kaikki me jotka työskentelemme Slöjd-Detaljerilla nautimme tästä.

Jos olet sunnittelemassa kotisi uudistamista tai käyttöesineiden koristelemista, löydät värejä, sabloonoita, siveltimiä ja työkaluja tuotealueelta piirrä ja maalaa. Ehkä haluat piristää lasten huoneen seiniä hauskoilla sabloonoilla? Uudistaminen ei voisi olla yksinkertaisempaa ja halvempaa!

Koulumaailma erin ikäisillä oppilailla on Slöjd-Detaljerin sydäntä lähellä. Slöjd-Detaljerin perustaja Dan Medin lähti myös koulumaailmasta. Dan työskenteli puutyön opettajana ennen kuin hän päätti auttaa opettajakavereitaan yrityksellä, josta löytyisi kaikki tarvittava materiaali opetukseen. Askartelu- tempera- öljy- akryyli- akvarelli- nahka ja linoleumiväriä, lakkaa ja petsiä suihkemuodossa tai purkissa sekä ulko- että sisäkäyttöön löydät Söjd-Detaljerilta.

Onko sinulla vaikea päättää mitä haluat valmistaa tai mitä materiaaleja tarvitset? Kysy meiltä! Me olemme täällä sinua varten, mikään kysymys ei ole meille liian suuri tai liian pieni. Inspiraatiosivuiltamme löydät laajan määrän ideoita jotka auttavat löytämään ehdotuksia erilaisiin luomuksiin.


Trustpilot