Paperirullateline betonista ja tammipuusta

14 elokuuta, 2019

Teline talouspaperirullalle betonista, tammesta ja nahasta tekee arkipäiväisestä talouspaperista pöydälle hieman juhlallisemman.

Pohjalaatta tälle telineelle valetaan betonista. Muovipurkki, jossa isompi määrä betonia toimitetaan, sopii hyvin valumuotiksi. Jotta pyörösauva saataisiin seisomaan suorassa, aloitetaan leikkaamalla reikä kannen keskikohtaan, joka on yhtä suuri kuin pyörösauvan mitta 25 mm, käytä leikkaamiseen ympyräleikkuria. tarkista vielä, että reikä on riittävän suuri.

Tämän jälkeen sahaat pyörösauvan sopivan pituiseksi, n. 36 cm on sopiva mitta tavalliselle talouspaperirullalle kahvan kanssa.

Poraa reikä molempiin sauvan päihin, alempi reikä teräslankaa varten ja ylempi reikä etikettiä varten. Poraustuen avulla on reiät helpompi porata läpi pyörösauvan keskikohdasta.

Viilaa reiät tasaisiksi.

Pujota alempaan reikään teräslanka ja muotoile se tueksi, joka mahtuu valumuottiin.

Sekoita betoni pakkauksen ohjeen mukaan, mutta aloita mittaamalla jauhe valumuotissa sopivalle korkeudelle.

Tämän jälkeen asetat pyörösauvan betoniseokseen, kiinnität kannen ja asetat muotin kovettumaan tasaiselle alustalle. Anna betonin kovettua muutaman tunnin ennen kuin irrotat sen varovasti muotista. Hio kaikki pinnat tasaisiksi käyttämällä vesihiomapaperia, kun betoni on vielä kostea.

Nahkaetiketti antaa telineelle ilmettä ja on kiva koriste. Kuvioi teksti nahkapunsseleilla. Jotta teksti saataisiin suoraan, voit ensin teipata kiinni esim. viivaimen tai jonkin muun suoran esineen, jota käytät tukena.

Kun olet tehnyt kuvion valmiiksi, leikkaat sen etiketiksi. Tee etikettiin reikä ja leikkaa ohut nauha. Solmi etiketti ja nauha telineeseen ja teline on nyt valmis käytettäväksi.

Knyt fast etiketten i hålet. Nu är hållaren redo att användas.


Trustpilot