Historia

Slöjd-Detaljer työskenteli monta vuotta ainoastaan myynnillä koulukäsitöihin, ja vielä nytkin ovat koulut Slöjd-Detaljerin tärkein asiakasryhmä. Vaikka asiakkaat, tuotteet, maantieteellinen markkinointi ja kuvasto ovat laajentuneet vuosien mittaan, on perusidea säilynyt, vieläkin ovat kreatiivisuus ja ilo omassa luomisessa kaiken ytimenä.

 

Ensimmäinen kuvasto ilmestyi vuonna 1960 joka oli 24 sivuinen vihko ja siinä oli koneella kirjoitetut tekstit ja käsinpiirretyt kuvat. Kuvastoa painettiin 50 kpl.

Vuodesta 1998 lähtien Slöjd-Detaljerin omistaa Dan ja Margitin tyttäret Monica Medin-Sjöäng ja Marianne Medin. Mutta ainoastaan toimitusjohtaja Marianne toimii työtehtävissään yrityksessä. Slöjd-Detaljer kasvaa, mutta yritystä pyöritetään samassa hengessä ja samalla suunnalla kuin mitä Dan ja Margit tekivät. Henkilöstö on hyvin vakaa, hyvin harvoin joku lopettaa muusta syystä kuin jäämällä eläkkeelle. Slöjd-Detaljer on vieläkin perheyritys ja kolmanteen polveen joka turvaa yrityksen tulevaisuuden, kuuluu Mariannen tytär Caroline ja poika Peter jotka työskentelevät markkinointi- ja kehitysvastaavina.

Spara


Trustpilot