Kirjat

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen? Haluatko tietää lisää jostain tietystä käsityöstä? Haluatko lapsillesi jotain helppoa ja luovaa tekemistä autoreissuilla tai illallista valmistaessasi? Haluatko nikkaroida ja luoda joitain? Tai tarvitsetko rauhoittavaa rentouttavaa tekemistä rankan työpäivän jälkeen?

Kirjoja löytyy kaikenlaiseen toimintaan. Kirjojen maailmasta saat apua uuden projektin, luovan toiminnan tai käsityön aloittamiseen. Kirjoja on sekä suurille että pienille. Kaikkea helpoista lasten pikku askarteluista vaikeimpiin töihin kuten ompeluun ja neulontaan, sinulle, joka rakastat taulujen maalaamista tai hahmottelusta. Jos mieluummin veistät, taot rautaa, luot nahasta tai valat petonista löytyy täältä kirjoja myös sinulle. Kuka oletkin ja mikä vaan on harrastuksesi löytyy meiltä kirja sinulle.
Mindfulness avulla, sisäisen rauhan saavuttamisesta, on viime vuosina tullut erittäin suosittua. Ensin kuviota värittämällä, ja myöhemmin on tullut raaputuskirjat, pisteestä-pisteeseen ja Zentangel Miksi et kokeilisi kirjaa Kreativa dagboken, tässä saat 365 kreatiivista tehtävää. – yksi vuoden joka päivälle. Lupaamme ettei sinulla koskaan enää tule olemaan tylsää päivää.


Trustpilot