Sydämenmuotoinen tunnistin

31 tammikuuta, 2024

Onko sinulla läheistä, joka on hyvä kadottamaan avaimensa? Siinä tapauksessa voimme ehdottaa parasta ystävänpäivälahjaa; Sydämenmuotoinen nahkainen Airtag tunnisteen pidike, jonka voit ommella itse.

Lue koko teksti

Seinäkello joulupukin verstaalta

15 marraskuuta, 2023

Jos joululahjojen on määrä valmistua ajoissa jouluaattoon mennessä, on korkea aika pistää joulupukin verstaalla vauhtia! Seinäkello veljelle tai äidille on yhtä hauska tehdä kuin antaa lahjaksi. Tai ehkä haluatkin pitää sen itse…

Lue koko teksti

Lepattavat lepakonsiivet ja kurpitsat kynttilöillä

18 lokakuuta, 2023

Aika levittää siivet – koska kohta on Halloween! Pöydälle katamme kynttilänjalkoja vanhoista pulloista sekä kurpitsoja kynttilänpitimillä. Sopiva ripaus kammottavuutta ja eleganssia.

Lue koko teksti

Punotut lautasliinarenkaat nahasta

20 syyskuuta, 2023

Punotut nahkahihnat sopivat hyvin kaikkeen rannekoruista ja vyöstä lautasliinarenkaisiin. Kasviparkitusta vuohennahasta punotuilla lautasliinarenkailla katat pöydän kauniisti tänä syksynä - niin arkeen kuin juhliinkin.

Lue koko teksti

Arkku aarteillesi

09 elokuuta, 2023

Aarrearkku, korurasia - tai ehkä salainen laatikko tavaroille, jotka kuuluvat vain sinulle? Vähän väriä ja nahkaa ja saat tavallisesta puulaatikosta henkilökohtaisen aarrearkun.

Lue koko teksti

Oikea palapelin palanen

10 toukokuuta, 2023

Arkipäivän palapeli voi joskus olla vaikeaa saada kokoon ongelmitta. Voisivatko isommat palat auttaa? Lasinaluset nahasta ehkä voivat tehdä arkipäivästä kuitenkin hieman juhlallisemman.

Lue koko teksti

Säilytä hiusdonitsit tyylikkäästi

12 huhtikuuta, 2023

Ei ole aina helppoa pitää kaikki hiuspidikkeet ja pompulat järjestyksessä tai löytää juuri sitä oikeaa. Säilytystilan kaikille pidikkeille ja donitseille valmistat itse - yhtä käytännöllistä kuin tyylikästäkin!

Lue koko teksti

Vaasi nahka-asussa

05 huhtikuuta, 2023

Joskus muutama uusi vaate riittää ihan hyvin. Anonyymi maljakko saa paljon luonnetta uudella nahka-asulla, joka solmitaan kiinni nahkanyörillä.

Lue koko teksti

Pääsiäispupu lautasella

29 maaliskuuta, 2023

Pääsiäisen ei tarvitse olla kirkkaan keltaista ja liioiteltua. Järjestät hillitymmän pääsiäiskattauksen itsetehdyillä lautasliinarenkailla – tyylikkäillä pupun korvilla.

Lue koko teksti

Perinteinen nahkavyyö

18 tammikuuta, 2023

Oman nahkavyön ompelu on hauskaa ja helppoa. Täydellinen ensimmäinen projekti niille, jotka eivät ole aiemmin työskennelleet nahan kanssa.

Lue koko teksti

Solmio isälle isänpäivänä

26 lokakuuta, 2022

Solmio isälle isänpäiväksi? Solmio voi kyllä olla tyylikäs mutta monen mielestä tuntuu se pikemminkin narulta kaulan ympärillä. Avaimenperänä toimiikin se ihan eri lailla. Lahja, joka on täydellinen isänpäiväksi.

Lue koko teksti

Halloween lepakoilla isoille ja pienille

05 lokakuuta, 2022

Böö! Kohta alkavat juhlat ja koko suku on kutsuttu. Nahkalepakot ovat laskeutuneet kaikkeen diadeemistä ja hiuspihdeistä kaularusettiin ja kenkiin.

Lue koko teksti

Kärpäslätkä nahasta

03 elokuuta, 2022

Kärpästen surina kuuluu ehkä kesään. Mutta käsillä olevalla kärpäslätkällä saat surinan loppumaan hetkessä. Ja samalla voit tehdä sen tyylikkäästi!

Lue koko teksti

Pöytäteline öljylle ja viinietikalle

13 heinäkuuta, 2022

Öljy ja viinietikka ovat ehdottomat keittiössä. Hienon telineen kantokahvalla pulloille valmistat puusta ja nahasta.

Lue koko teksti

Avainkotelo punotulla nahkahihnalla

01 kesäkuuta, 2022

Avainkotelo auttaa pitämään avaimet järjestyksessä – käytännöllinen ja hieno! Sitä paitsi on se hauska projekti nahkatöistä pitävälle.

Lue koko teksti

Kantolaukku polttopuille

05 tammikuuta, 2022

Nyt käy polttopuiden hakeminen tulisijallesi kätevästi tällä kantolaukulla. Ja teet sen tyylikkäästi! Laukku ommellaan kestävästä pellavakankaasta, joka on vahvistettu nahkahihnoilla.

Lue koko teksti

Kahvisuodatinkotelo kuusen alle?

01 joulukuuta, 2021

Neulottua, ommeltua ja nikkaroitua. Käsintehdyt, kotona itsevalmistetut lahjat – mikään ei kai ole henkilökohtaisempaa? Tässä on idea, joka sopii kaikille kahvia rakastaville.

Lue koko teksti

Nahkapäällinen vieraskirjalle

26 helmikuuta, 2020

Vieraskirja kuten coffeetablebok on kaunis yksityiskohta sisustuksessa. Päällisellä kasviparkitusta nahasta saa se mielellään olla esillä kunniapaikalla.

Lue koko teksti

Lasinpidike nahasta

08 tammikuuta, 2020

Kahvattomat kuumat lasit ja kupit on vaikea pitää kädessä kun juoma on lämmintä. Lasinpidikkeellä nahasta saat paremman otteen, samalla kun lasi saa uutta ilmettä. Hienoa ja käytännöllistä!

Lue koko teksti

Peili nahkaripustuksella

06 marraskuuta, 2019

Täydellinen peili eteiseen. Peili, jonka voi helposti ja nopeasti ottaa alas seinältä – ja ripustaa takaisin yhtä kätevästi, ilman että on rikkoutumisen vaaraa. Tätä ei ole helppo löytää sisustuskaupoista. Eikä myöskään vaikeaa valmistaa itse!

Lue koko teksti

Avaimenperä, jossa tammenterho nahkaa

25 syyskuuta, 2019

Kohta on aika kerätä tammenterhoja, jos haluat niiden itävän maljakossa talven aikana. Tammenterho on eräänlainen syksyn symboli - ja kaunis sellainen! Nahkainen tammenterho on hieno riipus avainnipussa.

Lue koko teksti

Paperirullateline betonista ja tammipuusta

14 elokuuta, 2019

Teline talouspaperirullalle betonista, tammesta ja nahasta tekee arkipäiväisestä talouspaperista pöydälle hieman juhlallisemman.

Lue koko teksti

Esiliina nahasta

11 toukokuuta, 2016

Esiliina kauniista, luonnonvärisestä nahasta on ajaton ja tyylikäs joka kotiin. Nyt voit valmistaa sellaisen itse! Vaikka et olisikaan kokenut nahan ompelija, ei se ole vaikemapaa kuin kukkaron omepeleminen. Tämä kasviparkittu vuohennahka tulee tummumaan, saamaan tahroja ja kauniin patinan ajan kuluessa. Jos tämä vaalea nahka ei ole mieleesi, voit käyttää jotakin toista nahkaa jonka rasvaat ja hoidat kestämään tahroja ja pysymään tasaisesti värisävyssään.

Lue koko teksti

Trustpilot