Pääsiäispupuja lautasliinarenkaiksi metallilangasta

20 maaliskuuta, 2024

Tuo pääsiäispöydän kattaukseen hieman ylimääräistä tunnelmaa – söpöllä korvaparilla! Nopeasti, helposti, halvasti, tyylikkäästi ja hieman hauskastikin, viimeistelet kattauksesi näillä lautasliinarenkailla metallilangasta.

Mustahehkutettu rautalanka on helppo taivuttaa haluamaasi muotoon ja vaaleaa taustaa vasten lanka näyttää melkein mustalta kynän viivalta. Se antaa sinulle mahdollisuuden piirtää langalla! Ja joskus se on kaikki mitä tarvitaan - pari yksinkertaista kynänvetoa, joista viimeistelee kokonaisuuden. Pääsiäispupun korvilla varustetut lautasliinarenkaat voidaan taivuttaa hetkessä antamaan kattaukselle ilmettä.

Aloita itse renkaasta. Mittaa kuinka suuren halkaisijan haluat lautasliinarenkaillesi, se riippuu siitä, millaisia lautasliinoja aiot käyttää. Paperilautasliinoille tarvitaan pienempi halkaisija kuin suurempiin kangaslautasliinoihin. Vedä lankaa rullasta ja tee silmukka "solmulla", jotta saat oikean koon.

Taivuta tämän jälkeen kaksi korvaa vierekkäin, mutta kierrä lankaa yksi kierros korvien välisen renkaan ympäri.

Vedä ulos lisää lankaa, niin että se riittää kolme kierrosta renkaan ympäri sekä vielä yhdelle korvaparille.

Kiedo lankaa koko renkaan ympäri. Taivuta vielä yksi korvapari, pari millimetriä suurempia kuin ensimmäiset korvat. Jos haluat voit sen sijaan taivuttaa pari paljon pienempää kaarta jäljittelemään sisäkorvaa, se osa joka yleensä maalataan vaaleanpunaiseksi piirtäessäsi jänistä.

Jatka langan kiertämistä ympäri ja jätä viimeinen pää ulospäin niin että se ei pääse repimään lautasliinaa, kun rengasta siirretään.

Musta lanka on koristeellinen vaaleita lautasliinoja vasten, mutta muista, että se voi ruostua ja värjätä kangaslautasliinoja, jos käytät niitä kosteassa ympäristössä. Jos haluat hieman eksklusiivisemman tunteen, voit sen sijaan valita käytettäväksi messinkilankaa, mutta se tarjoaa paremman kontrastin lautasliinojen tummia värejä vasten.

Nyt se hauskin hetki – pääsiäispöydän kattaus!Trustpilot