Pähkinänsärkijä kuuselle – tai naapurille

08 marraskuuta, 2023

Perinteinen pähkinänsärkijä uudella ilmeellä on mukava lahja tuoda adventtijuhliin tai glögibileisiin. tämän klassisen pienen sotilaan maalaat punaisella, valkoisella ja mustalla värillä valmiiksi sorvatusta puuhahmosta.

Pähkinänsärkijä on todellinen klassikko jouluun ja tulee alun perin saksalaisesta jouluperinteestä. Tämän pienen sotilaan katsottiin tuovan onnea ja on usein annettu lahjaksi jouluna.

Puuhahmolle voi itse maalata omanlaisensa pähkinänsärkijän. Saat siitä takulla hienon ja henkilökohtaisen lahjan adventtijuhliin.

Valikoimasta löytyy useita eri kokoisia ja muotoisia valmiiksi sorvattuja puuhahmoja. Maalaa koristevärillä perinteisissä väreissä musta, valkoinen ja punainen. 

Päässä iso musta lakki ja mustat housut, sekä kirkkaan punainen sotilastakki, jossa on ristiin kulkeva valkoinen vyö. Maalaa yksi väri kerrallaan ja anna kuivua ennen seuraavan värin maalaamista. Perinteisillä viiksillä ja kahdella silmällä varustetut kasvot ovat hieman tarkkuutta vaativat maalata, ja ne voi olla hyvä piirtää lyijykynällä ennen maalaamista.

Lopuksi pään keskelle kiinnitetään pieni ruuvisilmukka nauhaa varten. Ennen kuin kiinnität silmukan, poraa reikä miniporalla. Käytimme Dremel-poraa, sillä sitä on helpompi käsitellä kuin suurta poraa. Punainen/valkoraidallinen nauha sopii hyvin ripustamiseen!

Ripusta sotilas glögipullon kaulaan lähtiessäsi - tai ripusta se joulukuuseen jouluaaton lähestyessä.Trustpilot