Luo & koristele

Osio Luo ja koristele on erittäin sisältö rikas. Täältä löytyy paljon eri materiaaleja ja käsitöitä kaikille kreatiivisille. Väitämme että luominen on elintärkeää kaikille ihmisille. Ilman luomista ei maailmaan tulisi juuri mitään uutta emmekä me ihmiset saisi sisäistä rauhaa, jos emme päästäisi kreatiivisuuttamme valloilleen.

Ehkä olet jo taitava luomisessasi, ehkä haluat löytää jotain uutta tekemistä – tai ehkä tiedät tarkkaan mitä haluat tehdä, mutta sinun täytyy löytää tuotteet, jotka tarvitset ja taito mitä vaaditaan. Silloin löydät ne täältä, älä pelkää, että teet väärin, luominen ei koske oikein tai väärin tekemistä vaan sen on oleta erittäin hauskaa.

Jouluksi on hienoa koristella kaunis ovikranssi. Kerää materiaalia luonnosta ja täydennä kranssikoristeilla ja valokäynnöksillä, niin ovesi valaisee tien niin että joulupukki löytää perille jouluaattona. Kauniit lahjat itsellesi tai rakkaillesi voit tehdä kynttilämassasta, savesta, mosaiikista tai silikonista. Jos sinulla on kaunis esine, saat siitä vielä kauniimman lehtikullan tai lehtimetallin avulla. Resin on materiaali jolla on monia käyttötarkoituksia, luo koruja tai miksi et käyttäisi sitä ainutlaatuisiin taideteoksiin.

Ihana ilta ystävien parissa, eri askarteluja täynnä olevan pöydän ympärillä, pitäisi olla perinne milloin tahansa vuoden ympäri eikä ainoastaan jouluna. Materiaalit ja ideat löydät meiltä.


Trustpilot