Korurasia ylioppilaalle

22 toukokuuta, 2024

Valmistujaislahjaksi on kiva antaa lahja, joka on paketoitu erityisen huolella. Pienet ylioppilaslakkien muodossa olevat rasiat tekevät lahjasta henkilökohtaisen ja arvostetun.

Lue koko teksti

Pöytätabletti tekstiilipainatuksella

10 huhtikuuta, 2024

Nopeimman pöydän kattaukseen teet itsepainetuilla pöytätableteilla. Kaikki on valmiina silmänräpäyksessä - veitsi ja haarukka, lusikka ja muki!

Lue koko teksti

Munateline jyrsityillä rei'illä

27 maaliskuuta, 2024

Kananmunateline hillitysti koverretuilla paikoilla kananmunille on kiva tapa tarjoilla vasta keitettyjä munia pääsiäispöytään. Dremelin jyrsimellä saat työstä hauskaa!

Lue koko teksti

Mitä pääsiäiskanat hautovat?

28 helmikuuta, 2024

Lautasella oleva kana on joka tapauksessa parempi kuin kurkussa oleva kukko. Mutta jos ne lisäksi hautovat jotakin todella herkullista, ne saavat mielellään ottaa paikkansa juhlapöydässä pääsiäisenä. Vaihda pääsiäismuna kanaan, jonka täytät pääsiäismakeisilla.

Lue koko teksti

Punottu leipäkori pestävästä paperista

03 tammikuuta, 2024

Puno leipäkori pestävästä paperista. Kahden värisistä paperisuikaleista saadaan punontaan värikkyyttä sakkikuvion lailla.

Lue koko teksti

Ennusta tinalla

20 joulukuuta, 2023

Uudenvuodenaaton lähestyessä on aika ottaa esiin tinakauhat. Vanhan perinteen mukaan tulevaa vuotta ennustetaan tinalla, ja tulkitaan ne kaikki muodot jotka ilmestyvät kun kuumaa tina kovettuu kylmässä vedessä.

Lue koko teksti

Hämähäkinverkkoa lautasella

25 lokakuuta, 2023

Boo! Hämähäkinverkolla lautasella ja painoina toimivilla kalloilla saat katettua kammottavan päydän tuleviin Halloweenjuhliin.

Lue koko teksti

Punotut lautasliinarenkaat nahasta

20 syyskuuta, 2023

Punotut nahkahihnat sopivat hyvin kaikkeen rannekoruista ja vyöstä lautasliinarenkaisiin. Kasviparkitusta vuohennahasta punotuilla lautasliinarenkailla katat pöydän kauniisti tänä syksynä - niin arkeen kuin juhliinkin.

Lue koko teksti

Juhlapöytä rapujuhliin

02 elokuuta, 2023

Ei elokuuta ilman rapujuhlia. Ja tähän loppukesän perinteiseen juhlaan on kiva kattaa itse tehty liina rapukoristeilla.

Lue koko teksti

Kirjoitettuna kiveen – oma kaiverrus kesänsileissä kivissä

28 kesäkuuta, 2023

Mikään ei ole kiveen kirjoitettu, sanotaan. Niin väärin! Kaiverra nimi tai rakas symboli kesäisiin kiviisi ja käytä kangaspainoina tai paikkakortteina.

Lue koko teksti

Kestävä Juhannuskranssi

07 kesäkuuta, 2023

Ei enää kuihtuneita kukkakransseja juhannusyöhön. Kranssi paperikukista kestää koko pitkän yön ja kauemminkin.

Lue koko teksti

Lautasliinarenkaat luonnonnyöristä kumihimopunoksella

31 toukokuuta, 2023

Punottu hamppunyöri perinteisellä japanilaisella kumihimotekniikalla on hieno käyttää lautasliinarenkaina kesän kattauksiin. Karheasta luonnonnyöristä ja hentoisista kesäkukista saadaan hieno yhdistelmä. Ja punontatekniikka on niin yksinkertainen, että sen ottaa helposti mukaan rannalle vapaina kesäpäivinä.

Lue koko teksti

Kynttilänjalka vanhoista lusikoista

24 toukokuuta, 2023

Anna vanhoille lusikoillesi uusi elämä – kynttilänjalkana. Yhteen juotettuina parittain ja kynttilänpidike molemmissa lusikoissa saat niistä hienoja kynttilänjalkoja ja persoonallisen pöytäkoristeen sekä arkeen että juhlaan.

Lue koko teksti

Kesäpäivä ja rusetti hiuksissa

17 toukokuuta, 2023

Kun kesä on jo ovella, odottavat monet tilaisuutta päästäkseen laittautumaan hieman tavallista enemmän. Rusetti perinteisessä Chanel-tyylissä sopii hyvin koulun päättäjäisiin, kesäjuhliin tai ehkä äitienpäiväksi.

Lue koko teksti

Oikea palapelin palanen

10 toukokuuta, 2023

Arkipäivän palapeli voi joskus olla vaikeaa saada kokoon ongelmitta. Voisivatko isommat palat auttaa? Lasinaluset nahasta ehkä voivat tehdä arkipäivästä kuitenkin hieman juhlallisemman.

Lue koko teksti

Tiara kesän juhliin

03 toukokuuta, 2023

Kohta on kesän juhlien aika. Valmistautumisia, rippijuhlia, häitä ja kastejuhlia. Tiara ohuesta messinkilangasta ja säihkyvistä helmistä on hieno ja henkilökohtainen yksityiskohta juhliin.

Lue koko teksti

Munakuppeja terazzokuviolla

15 maaliskuuta, 2023

Munakuppi voi näyttää monenlaiselta. Jesmonitella-valettu ja omalla valumuotilla. Terrazzo-efektillä valmistettu munanmuotoinen munakuppi on hieno pääsiäisen aamiaispöytään.

Lue koko teksti

Uudenvuoden kello raksuttaa

28 joulukuuta, 2022

Tik-tak, tik-tak, tik-tak... lähtölaskenta uuteen vuoteen on alkanut ja vieraat ovat paikoillaan. Pöydällä oleva kello auttaa sinua seuraamaan kahdentoista lyöntiä.

Lue koko teksti

Halloween lepakoilla isoille ja pienille

05 lokakuuta, 2022

Böö! Kohta alkavat juhlat ja koko suku on kutsuttu. Nahkalepakot ovat laskeutuneet kaikkeen diadeemistä ja hiuspihdeistä kaularusettiin ja kenkiin.

Lue koko teksti

Tammenterhoja munista

21 syyskuuta, 2022

Kun viimeiset kukat puutarhassa alkavat näyttämään kuihtuneilta on aika kestävämmille syyskoristeille. Kullankimaltavat suuremmat tammenterhot valmistat kullalla suihkutetuista munista ja narusta.

Lue koko teksti

Kuin sieniä maasta – syksyn hienoimmat koristeet?

14 syyskuuta, 2022

Rousku, tatti vai hapero? Nyt on sienien aika, mutta muista että kaikki sienet eivät ole syötäviä – jotkut ovat vain silmänruokaa.

Lue koko teksti

Lasinaluset korkkia – leikatut syyslehtien muotoon

07 syyskuuta, 2022

Syksy odottaa nurkan takana, sisäaskareilla, sytytetyillä kynttilöillä ja katetuilla pöydillä. Lasinaluset, jotka näyttävät syksyn lehdiltä ja ovat leikattuja korkista, antavat tunnelmaa päivällispöytään.

Lue koko teksti

Majakat kesäpöydälle

06 heinäkuuta, 2022

Tämän kesän suloisimmat paikkakorttipidikkeet ovat pienet majakat klassisissa merkkiväreissä punainen, valkoinen ja sininen. Majakat ovat myös kiva kesäaktiviteetti leppoisille lomapäiville.

Lue koko teksti

Juhlasalko kesän juhliin

08 kesäkuuta, 2022

Nikkaroi juhlasalko puutarhapöydälle, jonka pohjalevylle voit laittaa tarjoiltavaksi erilaisia makupaloja ja juomia. Juhannusjuhliin – mutta myös muille kesän juhlille!

Lue koko teksti

Punottu oceanmatto kesäpoydälle

25 toukokuuta, 2022

Klassinen oceanmatto pienemmässä mittakaavassa käy hyvin pannunalusena kesäpöytään.

Lue koko teksti

Juhlapäivien kunniaksi!

18 toukokuuta, 2022

Alkukesä on täynnä juhlallisuuksia. Juhlimme äitejä, koulun päättäjäisiä ja ylioppilaita jo ennen juhannusta! Juhlapöydän kruunaa hienot paikkakortit, joissa pohjana sininen meri ja lippu korkealla. Tässä olemme käyttäneet ruotsin lipun värejä mutta voit käyttää haluamasi nauhaa sopimaan juhlapäivääsi.

Lue koko teksti

Hääpari hääkakkuun

11 toukokuuta, 2022

Suunnitteletko kesähäitä? Silloin sinulla on riittämiin tekemistä. Mutta ne ovat ne pienet yksityiskohdat, jotka ratkaisevat! Kuten käsinmaalattu hääpari kakun kukkuralle.

Lue koko teksti

Kranssi äidille

04 toukokuuta, 2022

Maailman paras äiti. Ajattele miten monta äitiä maailmassa onkaan! Nyt on taas aika äitien juhlintaan. Kakulla, kukilla ja lahjoilla…Ja itse tehdyllä kranssilla messinkilangasta.

Lue koko teksti

Sydämiä pöydällä

26 tammikuuta, 2022

Syy sydämien kanssa tuhlaamiseen pitäisi olla joka päivä. Mutta kun suuri päivä lähestyy, on hyvä olla runsaasti sydämiä käsillä! Paikkakortteja, lautasliinarenkaita ja pöytäkoristeita ovat muutama niistä, jotka voidaan luoda näillä puusydämillä.

Lue koko teksti

Kimalletta, kimalletta, kimalletta!

22 joulukuuta, 2021

Tähän aikaan vuodesta voit hemmotella itseäsi runsaalla määrällä kimalletta. Kimalle kuuluu joulu- ja uuden vuoden juhlapäiviin, ja sitä voidaan käyttää monella eri tavalla. Rusetteja pulloissa ja laseissa, kimaltelevat lautasliinarenkaat, drinkkitikut, viirit ja hienot pulloilotulitteet lähestyvät uutta vuotta.

Lue koko teksti

Kirjotut lahjaetiketit

15 joulukuuta, 2021

Joskus ulkopuoli (melkein) on yhtä tärkeä kuin sisäpuoli. Lahjojen paketoinnista näkyy, kun on käyttänyt enemmän aikaa yksityiskohtien luomiseen. Kirjotut lahjaetiketit ovat yhtä hienoja sekä joululahjoille että uuden vuoden lahjoille sekä tuliaisiin.

Lue koko teksti

Joulusukka aterimille

08 joulukuuta, 2021

Joulupukki ei pidä huomiosta. Hän hiipii äänettömästi ja jättää lahjat kun me kaikki olemme nukkumassa. Tänä vuonna hän on unohtanut sukkansa – keskelle päivällispöytää!

Lue koko teksti

Pöytäkuuset huovasta

24 marraskuuta, 2021

Mitä olisi joulu ilman kuusta? Kuusesta on tullut keskeinen osa joulutraditiotamme. Anna muutamalle pöytäkuuselle paikkansa tulevan joulun pöydissä.

Lue koko teksti

Orjanlaakerinlehtiä kreppipaperista

17 marraskuuta, 2021

Orjanlaakerin ominaiset teräväkulmaiset lehdet ja punaiset marjat on joulun klassinen symboli. Kreppipaperista valmistettuina saadaan niistä hienoja pöytäkoristeita joulun lähestyessä.

Lue koko teksti

Synttärijuna pienille juhlijoille

30 lokakuuta, 2019

Paljon onnea vaan! Paljon onnea… Satavuotissynttäreille on vielä aikaa, mutta päivänsankarit, jotka täyttävät yksinumeroisella vuodella, arvostavat yleensä synttäreitä värikkäällä synttärijunalla kynttilöiden kanssa. Vaikka paketit ja kakku ehkä viekin enimmän huomion…

Lue koko teksti

Pannunalusta korkista

03 heinäkuuta, 2019

Korkki on pannunalustojen perinteinen materiaali. Puolitettuja ja asetettuna kuvioksi saat korkin luonnollisista halkeamista koristeellisen yksityiskohdan pöydälle.

Lue koko teksti

Kruunu morsiamelle messinkilangasta

24 huhtikuuta, 2019

Hääkausi lähestyy... Kun syreenit kukkivat, kirkonkellot alkavat soida. Kesä on aikaa, jolloin useimmat ihmiset haluavat mennä naimisiin. Yhä useammat ihmiset haluavat entistä henkilökohtaisempia häitä. Käsintehty morsiamen kruunu kruunaa päivän!

Lue koko teksti

Pannunalusta puolikkaisista puukuulista

21 joulukuuta, 2016

Hieno pannunalusta, joka on koko pöydän kohokohta.

Lue koko teksti

Trustpilot