Pompomeja tyllistä – kuin entisajan pesusienet

31 elokuuta, 2022

Mummoni kylpyhuoneessa riippui ylellisiä tyllipesusieniä, yhtä koristeellisia kuin käytännöllisiäkin. Mainio idea herättää henkiin!

Lue koko teksti

Valkoiset maljakot

24 elokuuta, 2022

Rustiikit maljakot, joidenka pinta muistuttaa valkoista kipsiä. Muotoilumassan avulla muutat tavalliset lasipurkit kauniiksi maljakoiksi kauden kukille.

Lue koko teksti

Köynnös perhosilla ja sudenkorennoilla

17 elokuuta, 2022

Lepattavat perhoset ja surraavat sudenkorennot kuuluvat kesään. Anna niiden lentää köynnöstä myöten kesäpöydän yllä.

Lue koko teksti

Solmi solmu – ilmakuivuvasta savesta

10 elokuuta, 2022

Solmi solmu. Yksinkertainen solmu, kaksoissolmu tai merimiessolmu eivät ole vain käytännöllisiä. Ne ovat myös kauniita! Palanen savea kädessä, ovat solmut hyvin käytännöllisiä – pienten veistosten muotoilemiseen myöhäiskesän kukkien seuraksi.

Lue koko teksti

Japanilaisia merkkejä akvarellilla

20 heinäkuuta, 2022

Myös kaikista yksinkertaisimmastakin kalligrafiasta voi tulla kaunista taidetta. Kauniilla akvarellipaperilla, musteella ja hyvällä siveltimellä on taideteoksesi muutaman siveltimen vedon päässä.

Lue koko teksti

Majakat kesäpöydälle

06 heinäkuuta, 2022

Tämän kesän suloisimmat paikkakorttipidikkeet ovat pienet majakat klassisissa merkkiväreissä punainen, valkoinen ja sininen. Majakat ovat myös kiva kesäaktiviteetti leppoisille lomapäiville.

Lue koko teksti

Keittiökello kasarista

29 kesäkuuta, 2022

Tuntuuko sinusta, että keittiötä olisi aika piristää jollakin uudella? Uusvanha keittiökello vanhasta kattilasta tai kakkuvuoasta antaa mukavan yksityiskohdan keittiöllesi.

Lue koko teksti

Taivutettavat puulistat – nopea tapa uudistaa vanhat huonekalut

27 huhtikuuta, 2022

Taivutettavilla puukoristeilla voit antaa vanhoille ja kuluneille kirpparihuonekaluille kunnollisen muodonmuutoksen. Näillä koristeilla saat nopeasti ja helposti uudistettua mitä tahansa!

Lue koko teksti

Ruukkuja punotuista pajunoksista

20 huhtikuuta, 2022

Punotut ruukut puutarhasta kerätyillä oksilla on kiva tapa tuoda luonto lähemmäksi. Kun kerran olet siivoamassa puutarhaasi kesää varten, on hyvä saada oksat käyttöön. Käytä oksia punomiseen ennen kuin niihin on ehtinyt kasvaa lehteä.

Lue koko teksti

Kanityyny lastenhuoneeseen

13 huhtikuuta, 2022

Tyynyt vai pehmolelu? Tai molemmat yhdessä! Tyynystä kaninkorvilla, suljetuilla silmillä ja nenällä saat mukavan kaverin lastenhuoneeseen.

Lue koko teksti

Valaiseva idea seinälle

05 toukokuuta, 2021

Hyvä järjestys voi olla sinänsähän koristeellista. Nikkaroi kynttiläteline seinälle – yhtä koristeellista kuin käytännöllistäkin!

Lue koko teksti

Uusia lampunvarjostimia vanhoista tapettijäämistä

16 syyskuuta, 2020

Uusilla lampunvarjostimilla saat helposti uusittua sisustustasi, samalla tavalla, kun vaihdat tyynyjä tai verhoja. Jäljelle jääneistä tapetinpaloista tai kangastilkuista saat varjostimille uutta elämää.

Lue koko teksti

Paperirullateline betonista ja tammipuusta

14 elokuuta, 2019

Teline talouspaperirullalle betonista, tammesta ja nahasta tekee arkipäiväisestä talouspaperista pöydälle hieman juhlallisemman.

Lue koko teksti

Trustpilot