Ruudullinen ovenpysäytin kesäksi

03 heinäkuuta, 2024

Horjuvat shakkiruudut tukevassa puupölkyssä tekevät käytännöllisen ovenpysäyttimen ja hauskan yksityiskohdan. Viistoon sahattuun yläosaan kiinnitetyn kahvan ansiosta sitä on helppo siirtää.

Lue koko teksti

Metsän veistokset

26 kesäkuuta, 2024

Siinä missä jotkut näkevät roskia, toiset näkevät veistoksia! Vanhat harmaantuneet oksat metsässä voivat olla kauniin veistoksellisia koukeroisuudessaan ja patinassaan.

Lue koko teksti

Kesäinen köynnös vesimeloneilla

29 toukokuuta, 2024

Kesäinen köynnös akvarellimaalatuilla kakkupapereilla on kaunis koriste kesän ulkojuhlissa. Ripusta köynnös puuhun tai aseta koristeeksi pöydälle.

Lue koko teksti

Neulottu laukku yhdessä kappaleessa

08 toukokuuta, 2024

Unohda monimutkaiset neulontaohjeet ja pudonneet silmukat! Tämän kesälaukun neulot yhtenä kappaleena, jonka taitat ja ompelet käsin yhteen. Ja suoran neulontaharpun avulla on helppo neuloa tasaista kaksinkertaista kudosta.

Lue koko teksti

Juhlapöytä rapujuhliin

02 elokuuta, 2023

Ei elokuuta ilman rapujuhlia. Ja tähän loppukesän perinteiseen juhlaan on kiva kattaa itse tehty liina rapukoristeilla.

Lue koko teksti

Kalanmuotoinen naulakko

26 heinäkuuta, 2023

Kalanmuotoisesta naulakosta saat hauskan sisustusyksityiskohdan kesämökille ja on samalla hauska nikkarointiprojekti.

Lue koko teksti

Simpukka hopeasavesta

12 heinäkuuta, 2023

Mitä tehdä niillä kaikilla rannoilta kerätyillä simpukoilla? Kaulakorun ehkä, muistoksi lämpimistä kesäpäivistä.

Lue koko teksti

Lentokonemobile kesälomalla oleville lasten sormille

05 heinäkuuta, 2023

Kesälomalla olevat lasten sormet kaipaavat askartelua? Lentokonemobile, joka on askarreltu pyykkipojista ja jäätelötikuista antaa mielikuvituksen ja luomisen ilon siipien alle ilmaa.

Lue koko teksti

Kirjoitettuna kiveen – oma kaiverrus kesänsileissä kivissä

28 kesäkuuta, 2023

Mikään ei ole kiveen kirjoitettu, sanotaan. Niin väärin! Kaiverra nimi tai rakas symboli kesäisiin kiviisi ja käytä kangaspainoina tai paikkakortteina.

Lue koko teksti

Köynnös koukuilla ja kuulilla

21 kesäkuuta, 2023

Johonkin jonne ripustaa rantalaukun, kylpytakin tai avaimet aamu-uinnin ajaksi. Köynnös värikkäillä puukuulilla ja taotuilla koukuilla antaa ripustustilaa samalla kun se on koristeellinen yksityiskohta laiturilla tai uimapaikalla.

Lue koko teksti

Nosta purje kakullesi

14 kesäkuuta, 2023

Joko alkaa olla aika nostaa ankkuri? Nostaa purjeet ja antautua kesän seikkailuihin? Mutta ensin juhlimme, kakulla ja leivoksilla. Ja nostetuilla purjeilla lippu nokassa.

Lue koko teksti

Kestävä Juhannuskranssi

07 kesäkuuta, 2023

Ei enää kuihtuneita kukkakransseja juhannusyöhön. Kranssi paperikukista kestää koko pitkän yön ja kauemminkin.

Lue koko teksti

Lautasliinarenkaat luonnonnyöristä kumihimopunoksella

31 toukokuuta, 2023

Punottu hamppunyöri perinteisellä japanilaisella kumihimotekniikalla on hieno käyttää lautasliinarenkaina kesän kattauksiin. Karheasta luonnonnyöristä ja hentoisista kesäkukista saadaan hieno yhdistelmä. Ja punontatekniikka on niin yksinkertainen, että sen ottaa helposti mukaan rannalle vapaina kesäpäivinä.

Lue koko teksti

Kesäpäivä ja rusetti hiuksissa

17 toukokuuta, 2023

Kun kesä on jo ovella, odottavat monet tilaisuutta päästäkseen laittautumaan hieman tavallista enemmän. Rusetti perinteisessä Chanel-tyylissä sopii hyvin koulun päättäjäisiin, kesäjuhliin tai ehkä äitienpäiväksi.

Lue koko teksti

Tiara kesän juhliin

03 toukokuuta, 2023

Kohta on kesän juhlien aika. Valmistautumisia, rippijuhlia, häitä ja kastejuhlia. Tiara ohuesta messinkilangasta ja säihkyvistä helmistä on hieno ja henkilökohtainen yksityiskohta juhliin.

Lue koko teksti

Meriaiheinen ovikranssi

26 huhtikuuta, 2023

Klassisen pelastusrenkaan inspiroimana saadaan tästä pina-valkoisesta ovikranssista hauska koriste. Sopii sekä ulos että sisälle, linnaan ja mökkiin.

Lue koko teksti

Tuulikala – yhdistetty linnunpelätin ja lippu

27 heinäkuuta, 2022

Anna tuulikalan täyttää keuhkonsa ilmalla ja purjehtia tuulessa! Samalla pitää se linnut loitolla ja näyttää tuulen suunnan kesäpäivinä.

Lue koko teksti

Majakat kesäpöydälle

06 heinäkuuta, 2022

Tämän kesän suloisimmat paikkakorttipidikkeet ovat pienet majakat klassisissa merkkiväreissä punainen, valkoinen ja sininen. Majakat ovat myös kiva kesäaktiviteetti leppoisille lomapäiville.

Lue koko teksti

Farkkukassi köysikahvoilla

22 kesäkuuta, 2022

Rantakassi, joka ommellaan farkkukankaasta ja jonka kahvat valmistetaan köydestä, sopii hienosti kesän rantaretkille.

Lue koko teksti

Jätkänsakkia kesän pikkukivillä

15 kesäkuuta, 2022

Sileät kivet kesän rannoilta tarttuvat aina mukaan muistoiksi. Hieman väriä ja saat niistä jätkänsakkiin pelinappulat laiskoille kesäpäiville.

Lue koko teksti

Juhlasalko kesän juhliin

08 kesäkuuta, 2022

Nikkaroi juhlasalko puutarhapöydälle, jonka pohjalevylle voit laittaa tarjoiltavaksi erilaisia makupaloja ja juomia. Juhannusjuhliin – mutta myös muille kesän juhlille!

Lue koko teksti

Punottu oceanmatto kesäpoydälle

25 toukokuuta, 2022

Klassinen oceanmatto pienemmässä mittakaavassa käy hyvin pannunalusena kesäpöytään.

Lue koko teksti

Juhlapäivien kunniaksi!

18 toukokuuta, 2022

Alkukesä on täynnä juhlallisuuksia. Juhlimme äitejä, koulun päättäjäisiä ja ylioppilaita jo ennen juhannusta! Juhlapöydän kruunaa hienot paikkakortit, joissa pohjana sininen meri ja lippu korkealla. Tässä olemme käyttäneet ruotsin lipun värejä mutta voit käyttää haluamasi nauhaa sopimaan juhlapäivääsi.

Lue koko teksti

Lippuköynnös viestilipuilla

23 kesäkuuta, 2021

Meri kuuluu kesään. Lippuköynnös viestilippujen kanssa on hieno koriste terassille tai kuistille. Kangasvärillä ja maalarinteipillä saat viestivärit oikein.

Lue koko teksti

DIY Riippumatto laiskoille kesäpäiville

09 kesäkuuta, 2021

Riippumatto on kesän klassikko! Täydellinen laiskoille kesäpäiville. Mutta myös täydellinen DIY-projekti vapaapäiville kun sormiasi kutittaa tekemisen mieli.

Lue koko teksti

Hopearannekoru pyöreillä lenkeillä ja sauvalukolla

24 kesäkuuta, 2020

Tie hopealangan palasta valmiiksi rannekoruksi ei itse asiassa ole kovin pitkä. Kaikki mitä tarvitaan, on muutama perustyö hopeataonnassa, jonka voi tehdä kotona omassa keittiössäsi.

Lue koko teksti

Päästä kesäilma sisään!

29 toukokuuta, 2019

Ovenpysäytin joka pitää ulko-oven auki lämpöisinä kesäpäivinä on ehdoton. Vala se itse perinteisen talon muodossa, johon tehdään reikä kantoköyttä varten.

Lue koko teksti

Vuole lusikoita - täydellinen laiskoille päiville

02 elokuuta, 2017

Laiskoja päiviä laiturilla, päiviä, jolloin ei oikein halua tehdä mitään, mutta silti on hieman tekemisen puutetta- Tällaiset päivät ovat täydellisiä päiviä kaiverrusprojektille. Kun sinulla on veitsi toisessa kädessä ja puupala toisessa, on siinä ajanvietettä toviksi. Ja lusikoita ja kauhoja ei voi koskaan olla liikaa.

Lue koko teksti

Trustpilot