Historia

Vuonna 1960 perusti Dan ja Margit Medin Slöjd-Detaljerin. Pääasiassa suuntana oli koulujen varustaminen käsityönopetus materiaalilla. Näihin aikoihin tuli kouluhallitukselta uudet suuntaviivat joiden mukaan käsityönopetuksen tulisi olla monipuolinen, ja opetukseen tulisi myös käyttää useita materiaaleja kuten metallia, emalointia, rottinkia ym. Dan joka tuolloin työskenteli käsityönopettajana huomasi että oli vaikea löytää kaikenkattava hankkija joka voisi helpottaa käsityönopettajan ostoksia.

Slöjd-Detaljer työskenteli monta vuotta myymällä materiaalia ainoastaan koulunkäsitöihin ja vielä tänäkin päivänä ovat koulut meidän tärkein asiakasryhmä. Vaikka asiakkaat, tuotteet, maantieteellinen kauppa ja kuvasto ovat laajentuneet vuosien aikana on perusaate säilynyt.

Tervetuloa vierailemaan ja tutkimaan laajaa tuotevalikoimaamme nettikaupassamme ja anna itsesi inspiroitua ideasivuillamme.

Toivomme että nettikauppamme täyttää kaikki toivomuksesi ja tarpeesi, mikäli mielestäsi jokin ei toimi tarpeeksi hyvin olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, pyrimme aina parantamaan palveluamme asiakkaidemme vaatimuksien perusteella. 

Kaikilla on synnynnäinen kyky ja perustarve luomiseen, toiset vaan tarvitsevat hieman apua matkalla.

Spara

Spara


Trustpilot