Kirppislöydöistä saat trendikkäitä sienilamppuja

Ota esille vanhat lasimaljakot, kulhot ja astiat, joita et enää käytä, tai etsi löytöjä kirpputoreilta. Erilaisia ​​sprayvärejä ja muita värejä käyttämällä voit helposti luoda trendikkäimmät ja tyylikkäimmät sienilamput.

Suihkuta sisäpuoli

Aloita peittämällä lasin ulko-osat. Käytä teippiä sienen yläosan ympärille. (Voit myös peittää ulkopinnan muovikelmulla, jos haluat.) Ennen kuin aloitat suihkuttamisen, aseta esineet suojatulle pinnalle tai muovilaatikkoon. On parasta suihkuttaa ulkona, varsinkin jos olet herkkä tämäntyyppisen suihkevärin hajulle. Suihkuta ensin kerros kiven kaltaista väriä, joka tulee läpinäkymättömämmäksi jokaisella lisäämälläsi kerroksella. Tavoitteena on luoda pilkullinen tai roiskekuvio. Tämän jälkeen suihkutat yksivärisellä suihkeella. Anna jokaisen kerroksen kuivua perusteellisesti, mikä voi kestää muutaman tunnin, koska lasi ei ole imevä pintainen.

Akryyliväri

Kun haluat maalata sienihattujen (kulhojen) sisäpuolen, aloita suihkuttamalla ohut kerros väriä, joka luo kivimäisen vaikutelman, jos haluat sellaisen. Kun tämä kerros on täysin kuiva, maalaa koko sisäpuoli akryylivärillä valitsemallasi kauniilla sävyllä. Käytä sivellintä, sientä tai tuputa akryyliväriä lasipinnalle. Kun se on kuivunut pari päivää, aseta valonlähde sisälle ja sienilamppusi on valmis käytettäväksi.


Trustpilot