Peili köysikranssilla

Kiva tapa saada kesän meritunnelmaa on koristella huoneet köysillä ja naruilla. Käytä vanhaa peiliä ja koristele se uudella köysikehyksellä, tai tee kuten me, valmista uusi peili peilimuovista ja köysikehyksestä.

HDF, peilimovi ja köysi

Piirrä peilisi muoto, pyöreä tai soikea. Sahaa muoto HDF-levystä ja piirrä tämä peilimuoville, jonka leikkaat irti. Liimaa peilimuovi DHF-levylle käyttämällä liimaa, joka soveltuu peilimuoville. Me suosittelemme All-liimaa tai Cascol polyurethane liimaa. Jätä peilin suojakalvo paikoilleen.
Kierrä köysi ympärille, aloita ulkoreunasta. Teippaa päät maalarinteipillä ja leikkaa katkoteräveitsellä. Kierrä seuraava köysi sisäpuolelle, liimaa ensimmäiseen köyteen kiinni mutta älä liimaa sitä peiliin. Köysikehys liimataan kokonaan valmiiksi ennen kuin se liimataan peiliin kiinni. Tekemässämme kranssissa on neljä kierrosta köyttä ja viimeinen uloin köysi peittää HDF-levyn reunan.

Liimaa

Kun köysikranssi on valmis, liimataan se peiliin kiinni paitsi ei ylimmästä päästä. Teippirulla näyttää sen peilin osan, jota ei liimata kiinni. Ennen kranssin liimaamista peiliin on suojakalvo poistettava mutta poista se vain liimattavasta kohtaa.

Nahkahihna

Kierrä nahkahihnalla köysien päiden/sauman ympärille niin että ne peittyvät kokonaan. Vinkkinä on taittaa hihna kaksin kerroin ja aloittaa kiertämään keskeltä ulospäin molempiin suuntiin, näin nahkakoriste sijoittuu siististi peilin keskelle. Liimaa yläosa peiliin kiinni. Nyt peilisi on valmis, jos haluat sen ripustettavaksi liimaa peilin taakse taulusilmukka.


Trustpilot