Maalaa viivoilla ja akvarellilla

Derwent Line & Wash Paint Pan on ainutlaatuinen sarja erilaisilla akvarelliväreillä yhdessä ja samassa laatikossa. Sarja sisältää 6 väriä Inktense-sarjasta, 4 väriä graphitint-sarjasta sekä 2 väriä Pastel-sarjasta. Sarjassa on mukana myös kaksi pysyvällä musteella olevaa fineline kynää sekä vesisivellin. Mene ulos luontoon ja anna itsesi inspiroitua ympäristöstäsi, tällä akvarellilaatikolla on helppo päästä alkuun!

Värikartta

Maalaa värikartta akvarellipaperillesi. Tämä on niin hyvä pitää käsillä, kun alat maalaamaan. Voit myös tehdä värisekoituksia sarjan eri sävyistä, niin tiedät miltä eri sekoitukset näyttävät ennen maalaamista

Maalaa akvarellilla

Eri kuviot ja muodot voidaan piirtää lyijykynällä mutta älä maalaa näiden viivojen yli vaan pysy viivan sisällä. Viivat voidaan pyyhkiä pois myöhemmin. Levitä maalattavalle pinnalle vettä. Sekoita värit laatikon kannessa. Ota kostealla siveltimellä väriä. laita väriä ”vesilammikkoon”. Jos haluat värivivahteita, laitat useamman värin samaan kuvioon. Tässä näet, että maalasimme Inktense Sun Yellow ja Pastel Artichoke väreillä.

Luo kynillä kuvioita

kuvioita voidaan myös luoda peittävällä värillä siveltimen avulla, katso kuvassa olevia oransseja renkaita ja punaisia pieniä viivoja. Anna kuivua kunnolla. Luo kuvioita laatikossa olevien mustien kynien avulla. Leiki ja löydä oma tyylisi. Tässä ei ole sääntöjä tai oikeaa/väärää, pidä hauskaa ja uskalla käyttää mielikuvitustasi. Kun olet tyytyväinen, taulusi on valmis.


Trustpilot