Valmista trendikäs epäsymmetrinen peili

Muotoile henkilökohtainen ja esteettinen peili, josta saat ainutlaatuisen sisustusyksityiskohdan kotiisi. Käytä kreatiivisuuttasi sahaamisessa, leikkaamisessa ja peilin muotoilussa omilla käsilläsi. Kun olet valmis, valitse kodistasi edustuksellinen paikka, jossa taideteostasi voidaan ihastella.

Valmistele peilisi

Aloita yhdistämällä kaksi A3-paperia käyttämällä teippiä. Luo malli piirtämällä hieno, pehmeälinjainen muoto, jonka haluat peilillesi, joka sopii sekä HDF-levylle että peilimuoville. Tämän idean peilimalli on kooltaan 60x40 cm. Kun malli on leikattu irti, käytä sitä apuna, kun piirrät ääriviivat peilimuovin taakse. Kiinnitä kaksi HDF-levyä yhteen maalarinteipillä, aseta päälle leikattu peilimuovi ja piirrä sen ääriviivat levylle. Käytä sahaa, kun sahaat mallin levystä irti ja liimaa tähän peilimuovi.

Muotoile

Muotoile peilillesi kreatiivinen kehys sekoittamalla pienen määrän Sculptamoldia veden kanssa puuromaiseksi seokseksi. Muotoile makkaran muotoinen pitkula ja muotoile se peilin reunan päälle. Laita massaa sekä peilin että reunan päälle. Koska Sculptamold jähmettyy nopeasti, on hyvä jakaa työ eri vaiheisiin niin että sekoitat massaa aina vähän kerrallaan. Kun kehys on muotoiltu valmiiksi, sekoita lisää massaa mutta nyt hieman löysemmäksi, jolla täytät ja tasoitat kaikki epätasaisuudet. Tämän jälkeen käytät kosteaa sientä, jolla viimeistelet hienon pinnan.


Trustpilot