Valmista itsellesi ainutlaatuinen sienilamppu

Tässä tulee vihdoin oma versiomme suositusta sienilampusta! Pyöreästä lasikulhosta ja lasimaljakosta/karahvista valmistat nopeasti tämän suositun tee-se-itse-projektin, ja oikeantyyppisellä efektisuihkeella se sujuu kuin tanssi. Kirpputoreilta löydät monia eri muotoisia lasikulhoja, maljakoita ja karahveja, jotka sopivat tähän hyvin, ja ovat myös edullisia. Tee useita kerralla, suihketta ei mene paljoa!

Suojaa ulkopuoli

Ensimmäinen vaihe on peittää lasin ulkopuoli. Käytä joustavaa maalarinteippiä ja muovikelmua. Aseta esineet suojapaperille tai muovilaatikkoon ennen suihkuttamista. On parasta, jos voit suihkuttaa ulkona, varsinkin jos olet herkkä näiden hajuille.

Suihkeväri Stonetouch

Tällä värillä luot kiveä muistuttavan vaikutelman, joka tulee peittävämmäksi jokaisella suihkutetulla kerroksella. Tässä aloitamme ohuella "Gotham grey" -kerroksella ja seuraavaksi yhtä ohuella "Manhattan Mist" -kerroksella. Haluamme saavuttaa pilkullisen/roiskeisen kuvion. Jos pidät tämän suihkeen peittävämmästä vaikutuksesta, voit jatkaa sillä useilla ohuilla kerroksilla peräkkäin. Anna kuivua perusteellisesti kerrosten välillä, tämä kestää muutaman tunnin, koska lasi ei ole imevää materiaalia.

Suihkeväri

Kun ensimmäiset kerrokset ovat kuivuneet, voit suihkuttaa peittävämmän kerroksen "tavallista" suihkeväriä. Ohuet kerrokset antavat parhaan tuloksen, heti kun sitä alkaa kertyä liikaa yhteen paikkaan, se alkaa valumaan, koska lasi ei ime väriä ollenkaan. Jos saat "valuviivoja", se ei ole myöskään maailmanloppu, vaan se voi olla mukava efekti, katso kuvasta karahviamme. Hattuihin valitsimme sävyn "Neutral Grey 7" ja sienien jalkoihin "Unbleached Titanium". Kun kaikki sprayväri ovat kuivuneet kunnolla, voit poistaa teipin ja muovin. Varmista, että väri on kuivunut kunnolla, jätä lampun osat kuivumaan pariksi päiväksi, muuten maali voi hankautua pois valonlähteen laskemisen yhteydessä. Kuivumisajan jälkeen laita sisälle jonkinlainen valonlähde ja nauti ainutlaatuisesta sienilampustasi!


Trustpilot