Transferkuvia kanvaasille

Gloss Geelin avulla voit siirtää tulostetun kuvan tai tekstin tai leikkeleen aikakausilehdestä. Jos tulostat tekstin, käännä se peilikuvaksi ennen tulostamista.

Leikkaa irti ja kiinnitä

Tulosta kuvasi jaa leikkaa se irti mahdollisimman läheltä ääriviivoja/tekstiä. Levitä paperille gloss geeliä sekä siihen paikkaan kankaalle johon kuva siirretään. Aseta kuva kangasta vasten. Katso että kuva kiinnittyy kunnolla. Paina kuvaa sormillasi tai käytä kaavinta. Katso että ylimääräistä geeliä ei pääse kuvan/paperin päälle tai ulkopuolelle. Anna kuivua muutaman tunnin.

Poista paperi

Kun gloss geeli on kuivunut kunnolla voit poistaa paperin. Tämä tehdään kostuttamalla paperi, suihkuttamalla tai sivelemällä. Anna kosteuden imeytyä paperiin kunnolla, parempi liian paljon kuin liian vähän. Kun paperi on tummunut ja näyttää läpikostuneelta on aika sen poistamiseen. Hankaa ja raaputa varovasti, tämä vie hieman aikaa, voit kostuttaa vedellä useamman kerran. Kun olet valmis, annat kuivua. Mahdollisesti sinun tarvitsee käyttää enemmän vettä ja hangata vielä lisää jos et ole saanut pois kaikkea kun se kuivuu.

Valmista lista

Tässä osiossa ”Kotiin” löydät askel askeleelta kuvat miten valmistat kehyslistan joka sopii sekä kankaalle, huovalle, paperille ja pahville. Katso ohje sieltä niin voi ripustaa työsi seinälle.