Laatikko aikakausilehdille ReLedasta

ReLeda on uusi trendikäs materiaali kierrätettyä nahkaa joka valmistetaan nahkajätteestä ja raakakumista. ReLedassa on trendikäs marmoroitu ulkonäkö jota on mukava pitää kädessä. Voit valmistaa kaikkea laukuista ja lompakoista tyynyihin, laatikoihin ja muita sisustuskappaleita.

Tässä alla näytämme miten voit nopeasti valmistaa pienen laatikon aikakausilehdillesi.

Leikkaa ReLedasta

Leikkaa niin suuri palanen kuin minkä kokoisen laatikon haluat valmistaa + 16 cm sekä pituuteen että leveyteen. Näistä 16 cm tulee ympäriinsä 8 cm korkea reuna, katso PDF:malliamme tässä alhaalla. Voit tietysti tehdä reunasta joko korkeamman tai matalamman.

Merkitse taitokset

Merkitse taitokset (vedä luulastalla viivainta vasten) 8 cm jokaisesta reunasta sisäänpäin sekä kulmiin viistoon kuten kuva näyttää.

Taita yhteen

Taita kaikki merkinnät yhteen suuntaan ja viistoon tehdyt merkinnät vastakkaiseen suuntaan. Vedä luulastan avulla varovasti taitosten päältä niin että saat ne pysyvimmiksi.

Aseta yhteen

Taita kulmat kuvan mukaan ja kiinnitä muutamalla kangaspuristimella. Tee reijät kaikkien kerrosten läpi ilman että irroitat puristimet. Aseta ruuviniitti ennen kuin teet vielä yhden reijän toiseen kulmaan.