Lautanen vihkisormuksille

Luo hieno yksityiskohta yhdelle elämän tärkeimmistä päivistä. Savesta muotoilet pienen lautasen vihkisormuksia varten. Kaunis astia, jossa on kaksi symbolista kyyhkystä ja hento nauha, joka pitää kiiltävät sormukset yhdessä, säilyttää kauniin muiston tästä päivästä.

Kaulitse

Kaulitse savi, kaulitse virkattu liina savea vasten kauniin kuvion luomiseksi ja leimaa saveen sana tai nimi kirjainpunsseilla. Tämän jälkeen otat pyöreän astian tai vastaavan, jonka asetat saven päälle ja leikkaat saven irti astian reunoja myöten. Lautanen voidaan leikata myös sydämen muotoiseksi. Aseta astia tämän jälkeen ohuen puuvillakankaan päälle ja syvälle lautaselle, jotta astiaan saadaan pieni kuppimainen muoto. Tee yläosaan yksi tai kaksi pientä reikää riippuen siitä, miten haluat solmia sormukset ja halutessasi vielä muotoilla pari savilintua. Linnut on hyvä painaa reunaa vasten astian kuivuttua saadakseen merkinnän ja hyvän kiinnityspinnan liimattaessa.

Lakkaa

Kun savi on kuivunut, hiot reunat hiomapaperilla ja puhdistat kevyesti kostutetulla sienellä. Lakkaa lautanen lakalla. Me valitsimme tässä värillisen lakan, jonka värjäsimme itse muutamalla pisaralla valkoista ink-väriä. Lakka linnut myös ja liimaa ne lautasen reunalle.


Trustpilot