Joulukaramelleja

Valmista Fimosavesta karamellitankoja ja tikkareita jotka kestävät vuosi vuoden jälkeen.

Sekoita

Sekoita keskenään 3 osaa läpikuultavaa ja 1 osa valkoista Fimosavea. Muotoile savi pehmeäksi käsilläsi.

Raidat

Rullaa valkoisesta savesta paksu makkara, rullaa punaisesta savesta ohuempia makkaroita ja kiinnitä valkoisen makkaran päälle kuvan mukaan.

Rullaa

Rullaa makkara ohueksi tangoksi ja katkaise 14-15 cm pituiseksi, taivuta toinen pää.

Kierrä

Rullaa makkara ohueksi tangoksi ja kierrä keskeltä alkaen tikkariksi kuvan mukaan. Koveta uunissa 110 asteessa 30 min ajan.

Lakkaa

Lakkaa kirkkaalla fimolakalla niin saat tangoista ja tikkareista kiiltäviä ja hienoja ja ne näyttävät oikeilta karamelleilta. Liimaa tikkareille karamellitikut ja solmi ympärille rusetti.


Trustpilot