Tarjotinpöytä puutarhaan

Kokoontaitettavalla rakenteella saat lempi tarjottimestasi pienen pöydän joka voidaan helpolla tavalla taittaa kokoon ja laittaa syrjään kun sitä ei tarvita. Malli, kuvat ja ideat on lainattu kirjasta ”Snickra & Bygg”, Anna ja Anders Jeppsson, josya löydät yksityiskohtaisemmat ohjeet tämän tarjotinpöydän valmistamiseen.

Sahaaminen

Säädä jiirisaha 25 asteen kulmaan ja sahaa neljä jalkaa A. Sahaa 1 lista 305 mm (B), 1 kpl 258 mm (C) ja viimeiseksi 2 kpl 400 mm (D). Listat B, C ja D sahataan 90 asteen kulmassa. Me käytimme listaa jonka mitta on 21x43 mm ja menekki on kaikkiaan 5,5 metriä listaa.

Asentaminen

Poraa näihin neljään jalkaan reijät koneruuveille, käytä 4,5 mm poraa. Mittaa tarkkaan, poraa 8 mm liimatapeille, jalkoihin A ja tukiosiin B. Liimaa osat liimatapeilla. Aseta osat puristukseen ja anna kuivua. Tee samalla tavalla kahden osan A ja C kanssa. Liimaa ja ruuvaa osat D jalkaosiin kiinni.

Pintakäsittele

Käsittele ruuvien päät ja mahdolliset vahingot silotteella. Hio hyvin. Maalaa kahdella ohuella maalikerroksella. Kiinnitä jalkaosat ja asenna koneruuvit. Kiinnitä laatat jalkojen molemmille puolille. Naulaa satulavyö nupinauloilla toisen D osan alapuolelle. Aseta tarjotinpöytä ylösalaisin oikeassa kulmassa jalkojen välissä ja kiinnitä satulavyön toinen pää samalla tavalla toiseen osaan D.