Koristele lasiesineitä transferkuvilla

Kukkien kuivattaminen on hauskaa, mutta aikaa vievää. Kukkien kuivumisessa ja litteäksi puristamisessa menee aikaa, kunnes niistä saadaan täysin kuivia ja valmiita käytettäväksi. Tämän sijaan löydät meiltä transferarkkeja, joissa lehtiä ja kukkia, ja jotka näyttävät aidoilta. Jos et halua käyttää lasipurkkeja säilytykseen, voit sulattaa niihin kynttilämassaa, kiinnittää sydänlangan ja sinulla on hienoja kynttilöitä ihanalla kevät tunteella. Ohjeen kynttilänvalantaan löydät nettikaupastamme osiosta Inspiraatiota/Kynttilänvalmistus.

Leikkaa irti

Pienillä siluetinleikkaussaksilla leikkaat kuvan irti arkista. Leikkaa kuva irti mahdollisimman läheltä kuvan ääriviivoja ja pehmeillä reunoilla, ilman teräviä kulmia.

Kostuta

Laita leikatut kuvat haaleaan veteen n. ½ minuutin ajaksi.

Siirrä

Ota kuva vedestä ja anna sen liukua suojapaperista lasipurkin pinnalle. Painele kuvan päältä talouspaperilla, niin että saat pois kosteuden samalla kun painelet pois rypyt ja ilmakuplat, vedä paperilla kuvan keskikohdasta ulospäin. Jos haluat lisäsuojan kuvan päälle, voit sivellä kerroksen decoupagelakkaa.