Pipo Ylle-langasta

Nyt kun viileät syys tuulet puhaltavat on lämpöinen pipo tarpeen. Tässä helppo virkatun pipon ohje, joka näyttää melkein neulotulta. Tämä siksi että pylväät virkataan edellisen kierroksen silmukan takimmaiseen kaarteeseen.

Virkkaa edes takaisin

Virkkaa 65 kjs Ylle-langalla, virkkuukoukulla nro 4. Tee ensimmäinen pylväs neljänteen kj. Virkkuukoukusta laskien. Joka kierroksen ensimmäinen pylväs on 3 kjs. Kierroksen viimeinen pylväs virkataan aina edellisen kierroksen 3. kjs. Virkkaa kunnes palasi on sopivan kokoinen henkilölle jolle pipo on. Meidän pipo on n. 30 cm, (65 kjs) korkea ja 45 cm leveä (n. 45 kierrrosta), sopiva aikuiselle. Pipo virkataan tai ommellaan yhteen putkiloksi.

Kärki

Sik-sakaa edes takaisin pylväiden välistä putkilon toisesta päästä.

Vedä yhteen

Vedä aukko rypytyslangalla kiinni ja solmi umipsolmuun. Ompele muutama ommel reiän yli. Älä leikkaa lankoja jos haluat pipoosi tupsun.

Tupsu

Jos haluat tee tupsu samasta tai eri langasta. Käytä lankapallomallia, ohjeet löytyvät pakkauksesta. Me teimme erittäin tuuhean ja eri värisen tupsun. Jos haluat voit myös tehdä ilmavan siistin turkistupsun.