Neulo kurpitsoja neulontarenkaalla

Oletko sinäkin yksi meistä, joka ei ole oppinut kunnolla neulomaan? Jonka on vaikea saada tasaisia silmukoita, ja jonka mielestä neulontaohjeet ovat täyttä hepreaa? Ei hätää, sillä meillä on sinulle hyviä uutisia. Kaikki osaavat neuloa! Neulontarenkaan avulla voit neuloa tasaisia silmukoita ilman ongelmia ja saada tosissaan tasaista jälkeä. Tämän vuoksi renkaat ovat suosittuja myös lasten keskuudessa. Mutta ne ovat täydelliset työvälineet myös aikuisille. Neulontarenkaalla neulotaan putkea samalla tapaa kuin pyöröpuikoilla. Tässä näytämme miten neulot tällaiset söpöt kurpitsat, jotka ovat niin hienoja koristeita syksyyn ja Halloweeniin.

Aloita neulominen renkaalla

Solmi lanka neulontarenkaan reunassa olevaan tappiin. Tämän jälkeen aloitat kiertämällä langan jokaisen tapin ympärille. Kierrä lanka myötäpäivään jokaisen tapin ympärille, mutta työskentele renkaalla vastapäivään. Kierrä lankaa kunnes olet saanut kolme kierrosta. Nyt alat nostamaan alimmaisen silmukan tapin yli, koko kierros ympäri. Kierrä uusi kierros lankaa tappien ympäri, niin että renkaalla jokaisella tapilla on taas kolme silmukkaa, nosta alimmaiset silmukat tappien yli kohti keskustaa. Jatka näin ja kohta näet miten neuleputkilo kasvaa renkaan sisällä.

Päättele neulos

Neulo niin pitkästi, kun projektisi vaatii. Me käytimme pakkauksen pienintä rengasta ja neuloimme n. 12 cm pituisen putkilon. Päättele leikkaamalla lanka irti (jättämällä jäljelle langanpäätä) ja neulo sillä kaikki silmukat langalle. Irroita putkilo renkaasta ja käännä. Vedä päättelylangasta niin että saat putkilon aukon kiinni kokonaan.

Täyte

Täytä polyesterivanulla tai huovutusvillalla. Neulo neulalla ja langalla kaikki avonaisen pään silmukat langalle. Paina sisään oksa, kanelitanko tai vastaava ja vedä langalla aukko kiinni. Kiinnitä lanka. Jos haluat kurpitsalle hieman enemmän ilmettä, voit kierää kurpitsan ympärille lanka 2-3 kertaa ja vetää ne hieman tiukemmalle.


Trustpilot