Siirrettävät kukkapöydät

Neljä pientä kukkapöytää eri koossa joidenka avulla voit rakentaa omat kukkarappuset. Siirrä ja muuta kukkia koska itse haluat. Me rakensimme nämä pöydät höylätystä listasta 21x43 mm. Kaikki pöydät rakennetaan samalla tavalla, jotta se olisi mahdollisimman yksinkertaista. Yksityiskohtaisemman ohjeen löydät kirjasta ”Snickra & Bygg”, Anna ja Anders Jeppsson, jotka ovat ohjeiden ja kuvien tuottajia.

Eri kokoja

Tässä näytämme minkä kokoisia pöytiä voit rakentaa. Kaikki listojen mitat löytyvät kirjasta. Menekki eri pöytiin ovat seuraavat:

Pöytä 1: 5,3 metriä

Pöytä 2: 6,6 metriä

Pöytä 3: 7 metriä

Pöytä 4: 9,6 metriä

Asennus pöytä 3

Liimaa ja ruuvaa yhteen A ja B ruuveilla 3,5 x 40 mm. Ruuvaa osan A läpi osaan B. Esiporaa kahdelle ruuville molempiin osan C päissä. Liimaa ja ruuvaa ruuvilla 4,2 x 55 mm kehys yhteen osilla A/B ja C. Esiporaa jalkoihin D. Liimaa ja ruuvaa jalat kiinni kehykseen A/B/C, jokaiseen jalkaan ruuveilla 4,8 x 75 mm. Esiporaa ja vahvista jalat ruuveilla 3,5 x 40 mm jokaiseen kulmaan vinosti sisältäpäin läpi A ja D. Katso piirroksesta. Liimaa ja ruuvaa ruuveilla 3,5 x 40 mm listat E kiinni tasaisin välein. Ruuvaa yksi ruuvi jokaisen listan päähän. Maalaa pöydät kosteutta kestävällä maalilla.

Yhdistä pöytiä

Tässä näet erilaisia tapoja miten kukkapöytiä voidaan yhdistää. Ne ovat erityisesti suunniteltu muodostamaan kulman, mutta ajatuksena on että niitä voidaan yhdistää eri tavoilla tai käyttää vain yhtä tai kahta pöytää kun kukkia ei ole niin monta.