Pieni teltta lemmikille

Pieni teltta voi olla mukava, kun aurinko paahtaa tai muuten vain haluaa viettää leppoisaa oleskelua. Valmistamamme koko sopii pienelle koiralle tai kissalle, mutta sen kokoa on helppo muuttaa eläimen mukaan.

Sahaa jalat

Jaa 2 höylättyä listaa keskeltä, jotta niistä tulee 60 cm pitkiä. Valitsimme vaihtoehdon, jonka mitat olivat 15x43 mm. Poraa pyöreään kattotankoon reiät. Käytimme tässä 14 mm pyörösauvaa, johon porattiin reijät 15 mm oksaporalla, 2 cm päähän listan päistä. Jos sinulla on pidempiä listoja ja haluat niiden "ristittyvän" enemmän, poraat reijät noin 5 cm päähän listan päistä. Käytä poratukea saadaksesi mahdollisimman suorat reijät.

Jatka poraamista

Nyt teet reijät jalkojen alareunaan. Käytä tässä 11 mm poranterää ja poraa 3 cm päähän listan päästä. Näihin asetamme pyrösauvan joka on 10 mm. Sahaa kolme pyörösauvaa (1 x 14 mm ja 2 x 10 mm) 60 cm: n kokoiseksi. Hio sekä listat että sauvat jotta ne näyttävät hyvältä.

Kangasosa

Nyt on aika ommella kangasosa. Aloita leikkaamalla pala kangasta mallin mukaan. Taita 2 cm: n saumavara pitkiä sivuja pitkin. Taita saumavara kaksinkerroin ja ompele kiinni. Käännä kangaspala keskelle ja ompele kanava katolla olevalle pyörösauvalle. Mittaa, kuinka leveä kanavan on oltava pitämällä pyörösauvaa kankaassa ja merkitsemällä. Me käytimme 14 mm paksua pyörösauvaa ja ompelimme sauman 2,5 cm päähän taitoksesta.

Alimmaiset kanavat

Pujota pyörösauvat kanavaan ja aseta kaksi jalkaa molemmille puolille. Samalla kiinnität alimmaiset pyörösauvat jalkojen reikiin. Aseta kangas pyörösauvojen ympärille ja neulaa kiinni kuvan mukaan. Irroita kaikki osat ja ompele kangas kiinni taitoksista niin että saat leveän kanavan.

Naru

Asenna yhteen kangas ja jalat, kaksi jalkaa molemmille kankaan puolille sekä pyörösauvat kanaviin. Jotta jalat eivät liukuisi liikaa, voi olla tarpeen kiinnittää naru pitämään ne toivotussa asennossa. Kiinnitä pienet huonekalunaulat n. 12 cm päähän jalan päästä molemmin puolin, kierrä lanka nauloihin.

Jalat

Jotta saisit jaloista entistä vakaammat, voit sahata ne kuvan mukaan. Sahaa hienohampaisella sahalla. Tee samalla tavalla kaikkien jalkojen kanssa.

Lukitus

Naulaa huonekalunaula kuvan mukaan varmistaaksesi että jalat eivät pääse liukumaan irti pyörösauvasta, n. 30 mm sisään molemmilla puolilla.