Petsattu hylly, nopeasti ja helposti

Nikkaroi itsellesi tyylikäs hylly ja petsaa se kauniilla petsisävyllä. Tämä hylly sopii hieman pienemmille esineille, jotka eivät ole niin painavia. Me käytimme 2 hyllytasoa 2352–0000, 2 kpl mäntylistaa 7130-2289 sekä petsiä värissä tumma tammi.

Mittaa ja sahaa

Sahaa hylly ja lista keskeltä. Aseta osat lattialle ja mittaa, miten haluat sijoittaa hyllyt. Merkitse hyllysuunnitelmaan, mistä haluat sahata hyllytasoon paikan hyllyä tukevaa listaa varten. Hyllyissämme jokaisen sahatun aukon välin mitta on 22,5 cm. Seuraa piirustustamme tai mukauta oman makusi ja mielesi mukaan, tarkista ja mittaa useita kertoja varmistaaksesi, että hyllyt päätyvät oikeaan kulmaan. Sahattu osa ei saa olla liian syvä, käyttämämme lista on 21 mm ja sahasimme 18 mm syvän aukon hyllyyn. Merkitse hyllyn molemmilta puolilta mutta älä sahaa merkityn paikan alapuolelta, käytä sahaamisessa japanilaista käsisahaa ja sahaa useampi lovi ja lyö pois puuta vähän kerrallaan taltan avulla. Viilaa ja hio hienoksi ja testaa listaa vasten, jotta näet että se sopii.

Petsaa

Kun kaikki osat on hiottu tasaisiksi, petsaat nopeasti ja yksinkertaisesti käyttämällä työkalua Snappy. Levitä 1-2 tasaista petsikerrosta ja anna kuivua.

Poraa, ruuvaa yhteen

Esiporaa ennen hyllyn ruuvaamista mäntylistaan, voit myös liimata puuliimalla samalla kun ruuvaat osat yhteen. Aloita esiporauksella ja ruuvaa pitkään keskilistaan ja ruuvaa hylly siihen, jatka tämän jälkeen muiden osien kanssa ja mittaa huolellisesti ennen reikien poraamista mäntylistaan. Valitse tämän jälkeen, millä tavalla haluat kiinnittää hyllyn seinään. Poraa reiät mäntylistaan ​​tai asenna hyllyn takaosaan sopiva hela ripustamista varten.


Trustpilot