Kamerahihna nahasta

Tässä on erittäin siisti idea Elin Kerolta joka on yksi kreatiivisista asiakkaistamme. Kiitämme Eliniä ohjeesta ja kuvista.

Tee näin

Elin valitsi hihnat jotka ovat 10 ja 15 mm leveitä. Voit käyttää myös 25 mm leveää hihnaa toisenlaisen ulkonäön saavuttamiseksi. Mittaa miten pitkän haluat valmiista hihnasta. Mittaa miten pitkästi haluat hihnojen kulkevan karbiinihakojen läpi ja lisää tämä hihnan pituuteen ennen leikkaamista. Merkitse kynällä mistä kohtaa hihnat taitetaan ja mihin ruuviniitit kiinnitetään.

Tee näin

Tee reiät reikäpihtien avulla merkintöjen kohdalta.

Tee näin

Pujota hihnat karbiinihaan silmukan läpi. Ota ruuviniitit esiin, jotka ovat kaksiosaisia, pujota niitin osat reiästä läpi molemmilta puolin ja ruuvaa kiinni. Elin pitää näistä, koska ne tuntuvat erittäin kestäviltä ja niitä voidaan sopeuttaa jonkin verran nahkanauhan paksuuden mukaan. Tee samalla tavalla toisen nauhan kanssa (jos et ole valinnut käytettäväksi vain yhtä nauhaa).

Tee näin

Elin valitsi laitettavaksi yhden lisäosan hihnaan, jonka liimasin pikaliimalla – koska hänen mielestä se on kivan näköinen ja se auttaa pitämään nahkahihnat yhdessä.

Tee näin

Kamerassa oleviin pidikkeisiin on Elin valinnut palasen 10 mm nauhaa. Tee reikä reikäpihdeillä, pujota kameran kiinnikkeeseen ja aseta päällekkäin, ruuvaa tämän jälkeen yhteen ruuviniitin avulla. Pujota pidikkeeseen rengaslukko ja …VALMISTA!

Trustpilot