Transferarkkeja jouluun

Oi, miten monta hienoa kuvaa löytyy joulun transferarkeistamme. Luo erilaisia tyylejä kynttilöille ja lyhdyille, yhdistelemällä transferkuvia eri materiaalien kanssa ja kiinnittämällä niitä eri pinnoille.

Yhdistele tekstejä ja kuvia

Tässä voit nähdä miten olemme yhdistäneet kuvan ja tekstin kiinnittämällä ensin kuvan, joka annetaan kuivua ensin kunnolla ja tämän jälkeen päälle teksti, tämä toimii erittäin hyvin koska itse transferkalvo on läpinäkyvä.

Miten transferkuvat kiinnitetään, näet täältä.

Lehtimetalli

Tässä olemme laittaneet kullanväristä lehtimetallia transferkuvan ympärille. Aloita kiinnittämällä transferkuva ja anna kuivua. Levitä kynttilälle pohjusteainetta ja anna kuivua 15 min, se muuttuu läpikuultavaksi kun se on valmis. Levitä kynttilälle arkki, mahdollisimman tasaisesti. Harjaa ylimääräinen lehtimetalli pois pehmeällä siveltimellä. Työstä yksi sivu kerrallaan.

Efektikalvo

Efektikalvolle ”Starshine” voidaan kiinnittää transferkuvia. Tee samalla tavalla kuin siirrät kuvia kynttilälle, lasille tai posliinille. Kiinnitä palanen efektikalvoa yhteen ruuviniiteillä tai kaksipuolisella teipillä. Jos haluat, jatka koristelemista teipillä. . Aseta sisään valoköynnös luomaan tähtiloistetta kalvon läpi.