Vauvan leikkikaari

Valmista vauvan leikkikaari höylätystä mäntylistasta. Riipukset on valmistettu 47 mm puukuulista ja puurenkaista 83 ja 55 mm. Ole huolellinen, että saat kaaresta vakaan ja että et käytä liian pieniä riipuksia. Pyöreiden tulee olla vähintään 44,5 mm ja muut 38,5 mm kokoisia.

Sahaa ja poraa

Sahaa kaksi listaa keskeltä niin että saat neljä palaa jotka ovat pituudeltaan 60 cm. Aseta ne yhteen kaksi ja kaksi j poraa reiät pyörösauvaa varten koossa 19 mm. Käytä oksasahaa 8893-2189. Viilaa/hio reikiä jonkin verran mutta vain sen verran että pyörösauva pysyy kunnolla kiinni.

Naru

Poraa reiät ja kiinnitä niihin naru kuvan mukaan, solmi solmut jotka pitävät listat vakaasti erillään.

Sahaa päät

Kun olet päättänyt narun pituuden ja solminut sen kiinni, niin näet listojen päistä miten paljon niitä tarvitset sahata, jotta ne seisovat tasaisesti lattiaa vasten. Mittaa miten paljon ilmaa jää lattian ja listan reunan väliin ja sahaa samalla mitalla vastakkaiselta puolelta.

Solmi kuulia ja renkaita

Poraa pyörösauvaan kolme reikää ja solmi niihin kuulia ja renkaita sopivalle korkeudelle.

Turvaa

Turvaa kaari poraamalla pyörösauvaan kaksi reikää, yksi molempaan päähän kuvan mukaan, vuole palanen kukkakepistä ja paina reikään. Tee näin molemmissa päissä niin että listat pysyvät vakaasti kiinni.