Trendikäs lehtiteline

Valmista hieno lehtiteline kupariputkesta tai pyörösauvasta, kiinnitä yhteen kupariliittimillä ja aseta päälle haluamasi kangas johon lehdet voidaan asettaa. Tässä seuraa ohje miten me olemme tämän valmistaneet.

Tee näin

Me olemme sahanneet 22 mm pyörösauvan palasiin: 4 kpl 35 cm pitkiä, 2 kpl 34 cm pitkiä ja 2 kpl 20 cm pitkiä. Hio tai viilaa kaikki pyörösauvan päät yhden cm sisäänpäin koko pään ympäriltä, niin että ne mahtuvat kupariliittimien sisään. Tämän jälkeen ompelet kankaan joka tulee väliin. Me olemme leikanneet hieman tukevammasta kankaasta 150 cmx36 cm. Taita molemmat pitkän sivun reunat 2 cm sisäänpäin ja silitä tasaiseksi silitysraudalla. Ompele lyhyet sivut oikeat puolet vastakkain, aseta tämän jälkeen nurjat puolet vastakkain niin että ommeltu sauma jää keskelle.

Tee näin

Neulaa sivut yhteen ja ompele kiinni, jätä n. 3 cm avoimeksi molempiin pääsivuihin. Pujota aukkoihin pyörösauvat, (ne jotka ovat 34 cm pitkiä) ja jatka asettamalla kaikki osat yhteen kuvan mukaan, liimaa pyörösauva kiinni liitoksiin voimakkaalla liimalla.