Savialustat lasille

Sekoittamalla erivärisiä nyörejä savesta, voidaan luoda kauniita, marmoroituja kuvioita. Jos haluat paljon väriä, sekoitat keskenään ainoastaan värillisiä nyörejä, ja jos haluat vaaleamman tuloksen, otat paljon valkoista savea ja vain ohuita nyörejä eri väreissä.

Valitse värit

Ota esille ne värit joita haluat käyttää, ota enemmän sitä väriä jonka haluat eniten esille lopputuloksessa.

Rullaa nyörit

Rullaa eri väreistä nyörejä, paksuja ja ohuita, vaihtele useasti.

Jatka rullaamista

Rullaa nyörit yhteen paksuksi sylinteriksi, kierrä ja taita se yhteen, useamman kerran ja lopeta kun savi on saanut haluamasi kuvion.

Muotoile pallo

Muotoile savesi palloksi. Aloita tasoittamalla pallo pyöreäksi levyksi. Yritä saada levyn yläosaksi sellainen pinta josta pidät eniten.

Kaulitse

Kaula levy n. 5 mm paksuiseksi. Jos muoto on mielestäsi hyvä, voit antaa sen olla niin, muussa tapauksessa voit leikata sen pyöreäksi käyttämällä katkoteräveitseä. Tässä näytämme alustan, johon on käytetty eniten valkoista savea.

Måla kanten

Polta savi uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä. Maalaa reuna kultavärillä.

Lakkaa

Levitä paksu kerros Mod Podge Dimensional magic lakkaa, reunaan saakka. Jos tämä valuu yli, yritä kuivata se heti pois. Anna sen kuivua vähintään yhden vuorokauden, ennen kuin käytät sitä alustana.

Väri vaihoehdot

Näihin olemme käyttäneet tuotenro: 3909 valkoista 1000, tummanvihreää 1104, vihreää 1006, lehtivihreää 1081, sekä kultaa 3924-1296.