Lamppu rottingista

Rottinkiverkkoa voidaan käyttää muuhunkin kuin vain patterin suojaksi, siitä on tullut kuluneen vuoden aikana erittäin suosittu materiaali kodin sisustuksessa. Tässä olemme käyttäneet jäännöspalaa pienen lampun valmistamiseen. Voit joko käyttää valosarjaa lampun sisällä tai asentaa rengassarjan lampunpitimellä ja ripustaa sen ikkunalle. 

Materiaali

Tarvitset pienen palasen rottinkiverkkoa joka riittää rengassarjan ympärille, kerän Raffia lankaa ja hyvät sakset.

Kiinnitä rottinkiverkko

Aseta ylempi rengas rottinkirullaan ja kiinnitä se palalla Raffia lankaa rottingin yläreunaan. Puno rengas kiinni rottingin reikien läpi koko renkaan ympäri Raffia langalla. Leikkaa rottinkiverkko niin että asetat sen päällekkäin yhden ruudun verran. Päätä lampun korkeus ja leikkaa suora reuna.

Sauma

Jatka kiinnittämällä verkon sauma punomalla Raffia langalla ristipistojen tapaisesti kuvan mukaan. Kun olet valmis, solmit langan renkaan ympärille ja leikkaat pään.

Reunat

Jotta reunoista saisit mahdollisimman siistit, voit kiinnittää näihin nahkahihnaa. Käytä kiinnittämiseen liimapistoolia ja katso että saat hihnan sauman verkon sauman kohdalle. Me käytimme 15 mm leveää nahkahihnaa.