Julistelistat tammesta

Nämä tammilistat ovat vaan niin hienoja, ja niitä ei tarvitse käyttää ainoastaan taulujen kehystämiseen, vaan voit käyttää niitä myös paljon muuhun. Tässä teimme julistelistoja, yksinkertainen mutta ennen kaikkea hieno idea ripustaa julisteesi. Koska käytämme magneetteja, voit vaihtaa julisteita oman mielen mukaan.

Sahaa

Sahaa lista niin että se on 1 cm julistetta leveämpi. Käytä japanilaista käsisahaa ja jiirisahalaatikkoa. Hio sahattu pinta.

Liimaa

Esivalmistele julisteesi niin että saat siihen hieman tukevuutta laittamalla esim. vahvan pahvin sen taakse. Tämä auttaa julistettasi riippumaan paljon hienommin.  Merkitse sekä listaan että julisteeseen magneettien paikat. Liimaa kiinni pikaliimalla.

Ripustaminen

Mittaa palanen nahkahihnasta, joka on yhtä pitkä kuin sahattu lista. Me käytimme kapeinta, luonnonväristä hihnaa. Merkitse kohdat 5 cm päähän listan päistä, vedä viiva lyijykynällä. Tee hihnaan reiät naskalilla. Naulaa hihna listaan merkintöjen kohdalle. Jos haluat vakaamman kiinnityksen, naulaat kahdella naulalla molemmissa päissä.