Amppeli pahvilaatikoista

Säilytystilaa ei koskaan voi olla liikaa. Tämän amppelin voi ripustaa joko seinälle tai kattoon, se sopii erinomaisesti ulkokeittiöön, ripustettavaksi terassin kattoon jossa mausteet ovat sopivasti käden ulottuvilla, kun grilli on kuumana.

Maalaa laatikot

Maalaa laatikot värillä Outdoor decoration, sekä sisäpuoli että ulkopuoli. Kun valitset tämän värin, voit pitää laatikoita ulkona, mutta suojassa suoralta sateelta.

Tee reiät

Mittaa jokaisen laatikon ympärysmitta ja jaa se kolmeen osaan. Merkitse paikat lyijykynällä ja tee sopivan kokoiset reiät reikäpihdeillä.

Kiinnitä narut

Leikkaa 3 kpl naruja jotka ovat n. 2 m pitkiä. Pujota narut isoimman laatikon reikiin. Tee kaksoissolmut naruihin n. 10 cm päähän ja vedä narut niin että solmut asettuvat reikien kohdalle. Päätä miten ison välin haluat laatikoillesi. Tee naruihin uudet solmut, vedä ne keskimmäisen laatikon rei’istä läpi, jatka näin samalla tavalla pienen laatikon kanssa.

Päättely

Pujota kaikki kolme narua puurenkaan läpi ja kierrä takaisin, vähintään 10 cm. Leikkaa narusta palanen, n. 1 m. Aseta narunpalanen 10 cm pituiseksi silmukaksi puurenkaan alaosaan ja kierrä samalla narulla kaikkien narujen ympäri 7-9 kierrosta. Tämän jälkeen pujotat narunpalasen pään silmukan läpi. Vedä narun toisesta päästä niin että silmukka kiristyy.

Leikkaa tasaiseksi

Leikkaa pois narun päät, kuvan mukaan.