Advettitähti SnapPap materiaalista

Tämä perinteinen adventtitähti nähdään yleensä vuohesta, joka on upea luonnonmateriaali…mutta aika vaikea löytää ja työstää. Tarvitaan runsaasti puhdistamista ja esityöstöä. Tämän vuoksi valitsimme materiaaliksi SnapPap, joka on valmistettu selluloosan ja lateksin seoksesta. Se on pesun kestävä, kulutuksen kestävä ja taipuisa, täydellinen tähän ideaan. 

Suikaleet

Leikkaa SnapPap materiaalista suikaleita, käytä leikkuulaitetta niin saat täydellisen tuloksen. Riippuen tähden koosta, päätät suikaleiden pituuden ja leveyden.

Aloita punonta

Puno yhteen ”neliöksi” kuusi tai kymmenen suikaletta kuten kuvassa. Voit myös käyttää useamman suikaleen, lisää neljällä joka kerta (6,10,14,18). Liimaa ja pidä kiinni puristimien avulla, kunnes liima on kuivunut. Askartele kaksi samanlaista ”neliötä”.

Taita

Ota kiinni uloimmista suikaleista ja taivuta kuvan mukaan. Liimaa ja pidä kiinni puristimien avulla. Tee näin kaikkien neljän ”kulman” kanssa. Jos käytät 12 tai useampaa suikaletta, taivutat suikaleet, kunnes jäljellä on vain yksi. Tee samalla tavalla toisen ”neliön” kanssa.

Aseta yhteen

Aseta tähden kaksi osaa yhteen ja pujota keskisuikaleet kuvan mukaan. Liimaa ja purista kunnes liima on kuivunut. Leikkaa ylimääräiset päät.